Igennem 15 år ledte hun efter sin biologiske mor – så fandt hun hende, og det viste sig, at de kendte hinanden fra en helt anden sammenhæng

Colourbox

Jenny Thomas var blevet bortadopteret kort efter fødslen. Den nu 40-årige kvinde fra Rochester, New York, har igennem 25 år forsøgt at finde frem til sin biologiske mor – men forgæves.

 

Så deltog hun i et TV-program, hvor man bringer folk sammen med deres biologiske slægtninge.

 

Her mødte Jenny så sin mor, en kvinde ved navn Nita Valdez. Det var i sig selv overvældende. Men der var også en helt speciel grund til, at mødet gjorde stort indtryk på hende:

 

Hun opdagede, at hun rent faktisk havde været sammen med sin biologiske mor i en helt anden sammenhæng uden at vide, hvem hun var. Faktisk havde de i to år arbejdet sammen på det samme hospital i Rochester.

 

De havde en ganske almindelig venlig kontakt mellem to ansatte på den samme arbejdsplads. Men der var intet, der gav Jenny nogen idé om, at de skulle være beslægtede.

 

Der var dog en særlig kontakt mellem de to på et bestemt punkt fortæller Jenny til New York Post: ”Hun grinede altid af mine vittigheder.” Så de har i hvert fald noteret sig samme sans for humor.

 

Nita Valdez var datter af en præst, som skammede sig over hendes graviditet uden for ægteskab. Så hun blev straks efter fødslen tvunget til at overgive barnet til de sociale myndigheder. Hun havde ingen anelse om, at datteren forsøgte at finde hende.

 

Undervejs i livet havde de faktisk været sammen i to år. Men uden at ane det.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…