Eleverne er så voldelige, at lærerne ikke længere tør stoppe dem – det bliver kaldt en skole med ”kulturel mangfoldighed”

På Sjumilaskolan i Göteborg hersker lovløshed.

 

Der er vold mellem eleverne. Og der er vold mod lærerne. Det er dagligdag, og mange elever tør ikke længere komme i skole.

 

En tilsynsrapport har for nylig dokumenteret, hvor slemt det står til. Lærere og pædagoger tør ikke længere stoppe vold mellem eleverne.

 

Og når eleverne kalder lærerne “motherfucker”, “skid”, “kælling” og “luder” irettesætter lærerne dem ikke.

 

Tilsynsrapporten beskriver, at lærerne ikke længere mener det er unormalt at bruge disse ord.

 

Det hænger sammen med, at man som lærer ikke reagere på de ting, man ville reagere på, hvis man arbejdede på en anden skole.

 

Jo længere man har arbejdet på skolen, jo højere bliver ‘tolerancetærsklen’, siger lærerne.

 

Lærerne mener også, at der er risiko for oprør i de ældste klasser. Når skolens personale beder om, at elever udelukkes pga. vold, fordi de er til fare for andre, så sker der ikke noget.

 

Tilsynsmyndigheden oplevede selv de barske tilstande da man var på besøg. Og nu er skolen blevet bedt om at rette op på tilstandene, eller vanker der en klækkelig bøde.

 

I november 2015 blev en 26-årig mand skudt og dræbt udenfor skolen. Det skete om eftermiddagen efter skoletid, men der var stadig elever i idrætshallen.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Væbnet vold er eksploderet i Sverige

En undersøgelse foretaget af SVT sidste år viste, at flere hundrede mennesker har oplevet at blive skudt på. 189 er skadet af skydevåben i Stokholm, 109 i Göteborg og 63 i Malmø.

 

45 mennesker havde på daværende tidspunkt mistet livet, det er fire gange så mange som i alle de nordiske landes hovedstæder tilsammen. (BT)

 

Det siger sig selv

Vold, parallelsamfund og lovløse tilstande hersker i mange svenske byer, hvor der bor mange indvandrere. Og det er nu meget udbredt.

 

Det burde ikke komme bag på nogen, at en stor tilstrømning fra ikke-vestlige og ofte voldsprægede samfund, bringer denne adfærd med sig.

 

Dertil kommer, at mange indvandrere kommer fra kulturer, hvor klanfejde og religiøse stridigheder er almindelige.

 

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

Kilde: Fria Tider.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…