Hykleri: Nu flygter selv myndighederne fra de indvandrerområder, som de har prakket befolkningen på – men de giver alle mulige fine søforklaringer

Den svenske by Botkyrka har mange indvandrere, ikke mindst muslimer. I byen ligger ghettoen Hallunda, der er et af de indvandrertætteste boligområder i Sverige.

 

Hallunda er et produkt af den naive og dybt uansvarlige svenske indvandringspolitik, som ikke kunne få tilstrømningen stor nok. Politikere og myndigheder fortalte borgerne, at det ville give en stor multikulturel berigelse af samfundet.

 

Nu går det i stigende grad op for svenskerne, at denne kurs har haft katastrofale samfundsødelæggende konsekvenser. Selv nogle af beslutningstagerne begynder så småt at fatte det.

 

Det kan simpelt hen ikke længere lade sig gøre at holde fast i det politisk korrekte glansbillede af de enorme parallelsamfund med især muslimsk baggrund. Virkeligheden slår for hårdt.

 

Fine søforklaringer

Så nu vil sociale myndigheder, skattemyndigheder og pensionsmyndigheder flytte væk fra Hallunda. Personalet kan simpelt hen ikke holde ud at være der længere. De vil hverken bo der eller arbejde der.

 

Men sådan bliver det ikke sagt. Der er trods alt stadig en god portion politisk korrekthed tilbage. Så man har fundet et reklamebureau, der for skatteydernes penge kan pakke den vilde flugt fra Hallunda ind i fine søforklaringer.

 

Man taler blandt andet om, at lokalerne ikke er ”hensigtsmæssige” eller tilstrækkeligt store.

 

Arbejdspres, trusler og vold

Men kendsgerningen er, at belastningen er blevet for stor. Specielt de sociale myndigheder oplever et enormt arbejdspres, fordi en meget stor del af flygtningene og indvandrerne i området er på sociale ydelser.

 

De fleste af dem kan heller ikke svensk – selv når de har boet længe i området – og det gør kommunikationen med dem meget vanskelig og tidrøvende.

 

Læs også
Douglas Murray: “Europas undergang. Immigration, identitet og islam”

Udover arbejdspresset oplever de ansatte også en voksende utryghed på grund af trusler og vold i hverdagen. Socialchefen kalder det nok så pænt for ”episoder som følge af irritation” blandt klienterne.

 

Der har tidligere været en stor sag i Sverige, som minder lidt om flugten fra Hallunda.

 

Indvandrernes beskytter nægtede at flytte ud til indvandrerne

Det var dengang, man ville flytte diskrimineringsombudsmandens kontor fra det indre Stockholm ud i den indvandrertætte forstad Rinkeby. Diskrimineringsombudsmanden opgave er ikke mindst at sikre, at indvandrerne bliver en ligeberettiget del af det svenske samfund.

 

Så det var vel helt naturligt at flytte kontoret ud til dem, som man var så optaget af at gøre noget for. Men nej, ellers tak. Diskrimineringsombudsmanden ville aldeles ikke ud til indvandrerne. Man protesterede som gale, og til sidst lykkedes det at presse politikerne til, at man kunne blive i Stockholm.

 

Personalet vil bare væk

Hykleriet omkring Hallunda er det samme som hykleriet omkring Rinkeby. Der er en skrigende modsætning mellem den politisk korrekte retorik og den faktiske adfærd.

 

Læs også
En samtalebog mellem de to forfattere og kulturkritikere Kasper Støvring og Mikael Jalving

Socialdemokraterne i Botkyrkas kommunalbestyrelse kalder det et ”svigt”, at de pågældende myndigheder vil væk. De prøver at få omgjort beslutningen.

 

Men det kommer de næppe langt med. Skulle det endelig lykkes at tvinge de pågældende myndigheder til at beholde deres kontorer i Hallunda, kan man regne med masseopsigelser fra personalet.

 

De har simpelt hen fået nok af at tage skraldet for det vanvittige multikulturelle eksperiment.

 

(Avpixlat)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…