Tidligere grænsebetjent: Kriminelle udlændinge bliver udvist, men det kan de være ligeglade med

Jævnligt kan man læse i avisen, at en udlænding er idømt en lang fængselsstraf med efterfølgende udvisning af Danmark for bestandig.

 

Seneste sag er Vestre Landsret som har stadfæstet byrettens dom og idømt en 16 årig pige 9 års fængsel for drabet på sin mor.

 

Pigens 29 årige irakiske ven blev idømt 13 års fængsel og herefter udvisning af Danmark for bestandig.

 

Næsten lige så ofte kan man læse om udlændinge som overtræder dette indrejseforbud. Og hvad skulle forhindre dem i at gøre det?

 

En stikprøvevis grænsekontrol er ikke tilstrækkelig

For tiden er der ved de danske grænser indført stikprøvevis grænsekontrol, og det er godt. Men det er bare ikke godt nok.

 

Lad os antage, at hver 10. bil bliver standset og der bliver foretaget en egentlig ID kontrol af passagererne.  Det betyder, at 9 biler kører ukontrolleret ind i Danmark. Hvem er disse personer?

 

Jeg ved det ikke. Politiet ved grænsekontrollen ved det heller ikke, og staten Danmark ved det ikke. Er det betrykkende? Nej det er aldeles ikke betrykkende i disse tider.

 

Tallene skræmmer i tiden med Schengen

I marts 2001 tiltrådte Danmark Schengen aftalen, hvilket betød at der ikke mere var grænsekontrol mellem medlemslandene. Og her startede ulykkerne. Aldrig har der været flere indbrud i specielt de sønderjyske firmaer, men generelt i hele Jylland og Fyn.

 

Aldrig tidligere har der været stjålet så mange udenbords bådmotorer og aldrig har der været så mange sommerhusindbrud. Og aldrig har det været lettere for udviste personer at komme tilbage til Danmark igen og fortsætte med deres kriminalitet.

 

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

For få dage siden blev en 32 årig udlænding ved Retten på Frederiksberg dømt for at have truet blandt andre Statsminister Lars Løkke Rasmussen. Efter endt psykiatrisk behandling udvises han af Danmark. Men hvad skulle forhindre ham i at komme igen, når han har lyst?

 

Permanent grænsekontrol er den eneste løsning

Den præventive effekt ved en grænsekontrol er ikke målbar, men den er stor og kan ikke erstattes af noget som helst andet. Det kan være andre tiltag, og her har der været drøftet mange forskellige slags, men det kan kun blive et supplement til en permanent grænsekontrol.

 

En sådan permanent grænsekontrol koster penge, ingen tvivl om det. Men en undladelse af grænsekontrol – nogle kalder det Schengen – jeg kalder det tåbeligt, men det koster mindst lige så mange penge. Disse bliver blot betalt fra forskellige kasser, og ikke mindst fra forsikringsselskaberne, altså forsikringskunderne.

En stat er ikke en stat, hvis den ikke kan tage vare på sine grænser

En stat som ikke har styr på sine grænser, vedbliver ikke at være en suveræn stat ret længe. Alt for mange usikkerheder og alt for mange tilfældigheder kommer til at afgøre alt for meget i sådan stat.

 

Det var ynkeligt, at se vore to ministre som skulle stå skoleret for at forklare sig i EU om de netop vedtagne stramninger på udlændingeområdet. Det er godt, at der endeligt er sket nogle stramninger, således at Danmark ikke virker som en magnet på migranter og andre lykkeriddere som udelukkende af økonomiske grunde søger til Europa.

 

Det er trist at vore politikere har været så længe om at få øjnene op og se realiteterne, men bedre sent end aldrig. Men det er utilgiveligt at verdensfjerne og totalt naive EU politikere tror, at de har retten til at bestemme den danske udlændingepolitik. En politik der ville føre til, at Danmark fuldstændig mister den velfærd som vi i mange år har haft.

Læs også
Erdogan vil ødelægge kurderne – EU og FN er magtesløse

 

Lad danske politikere vise mod og mandshjerte til at bevare det Danmark som vi kender.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…