Helt vilde julefrokoster: Gæster gik amok med våben og bare næver – fulde julemænd overfaldt folk på gaden

You Tube

I denne søde juletid skal vi rigtigt hygge os, og de traditionelle julefrokoster er en del af den danske juletradition, som imidlertid erfaringsmæssigt ofte ender i alt andet end lige netop julehygge.

 

Det sidste kan Nordjyllands Politi skrive under på.

 

I en pressemeddelelse konstaterer politikredsen, at lørdag nat har været præget af uro og fulde mennesker i det nordjyske, hvor politiet har haft mange udrykninger i ” forbindelse med husspetakler og voldelige optrin både hjemme og ude i værtshusmiljøer.”

 

Til julefrokost med baseball bat og pistol

Således berettet pressemeddelelsen om en gruppe unge mænd, der var i slagsmål med hinanden og vidner havde set et baseball bat og en pistol. Politiet sendte flere patruljevogne til stedet, og det viste sig, at alle slagsbrødrene kendte hinanden.

 

De var på vej til et værtshus, efter at de havde været til julefrokost. Politiet beslaglagte et baseball bat og en hardball pistol.

 

I den lille by Jerslev gik en firmajulefrokost over gevind, da en ansat overfaldt flere andre, og her mistede en person under slagsmålet tre tænder i overmunden.

 

Ud over slagsmålene, blandt andet ét under et julebal i et forsamlingshus, som politiet lukkede, samt et masseslagsmål på en tankstation, har der hos Nordjyllands Politi denne lørdag aften og nat blandt andet været 12 sager vedrørende besiddelse af en mindre mængde narkotika, og der blev udstedt fire forbud i værtshusmiljøet i Jomfru Ane Gade.

 

Desuden har der vært tre voldssager samt anholdelse af syv personer for spiritus og narkokørsel. Søndag morgen sad der to personer i detentionen i Aalborg. De er anholdt for voldelig optræden.

 

Fulde julemænd overfaldt folk på gaden

Også i Odense havde Fyns Politi en travl lørdag aften og nat, hvor blandt andet en gruppe fulde julemænd gik amok i Odenses gader, og blandt andet overfaldt to tilfældige personer.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Der var tale om i alt otte mænd, som var klædt i det klassiske julemandskostume.

 

”Hele molevitten. Grå bukser, hvidt skæg, røde kåber og nissehuer,” fortalte vagtchef ved Fyns Politi, Asbjørn Høy Larsen, natten til søndag ifølge TV 2 Nyhederne og Ritzau.

 

Der er tale om otte mænd fra forskellige byer på Fyn, og som i flere år har holdt julefrokost sammen i Odense, og politiet har før haft problemer med dem.

 

Begynde at hærge i Odenses gader og natteliv

Efter en våd julefrokost på et værtshus begyndte de berusede mænd ifølge de to medier, at hærge rundt i Odenses gader og natteliv.

 

Ved 23-tiden får politiet de første henvendelser vedrørende julemændenes hærgen, og lidt senere nikker en af mændene en tilfældig person en skalle, medens en anden bliver slået så voldsomt i hovedet, at han kortvarigt var bevidst.

 

Herefter mistede politiet tålmodigheden og besluttede at sætte en stopper for julemændenes hærgen.

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

”Vi beslutter at anholde dem for at forhindre, at flere kommer til skade;” siger vagtchef Asbjørn Høy Larsen ifølge de to medier.

 

Seks af julemændene blev lagt i håndjern på et værtshus i Vestergade, medens de to andre blev anholdt i nærheden.

 

Tre af mændene er nu sigtet for vold, og alle er de iført deres julemandskostume blevet lukket ud søndag morgen.

 

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2016-12-11-fulde-julemaend-gik-amok-i-nat

 

Video fra Jomfru Ane Gade ved en anden lejlighed:

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…