Håndplukkede feriefristelser til overkommelige priser

Secret Escapes

Drømmer du også om en ferie i sus og dus uden at sprænge budgettet? Nu kan du få adgang til håndplukkede fire- og femstjernede hoteller med op til 70 % rabat. Hvordan? Svaret er Secret Escapes.

 

Secret Escapes gør det hårde arbejde for dig, så du har mere tid til den sjove del. Håndplukkede luksushoteller i hele verden med op til 70 % rabat. Du skal bare vælge, hvor turen går til.

 

Kun fantasien sætter grænser

Secret Escapes har hoteller og rejser, som passer til enhver smag. Hver uge modtager du e-mails med det bedste udvalg af ugens tilbud, og her finder du alt fra håndplukkede boutiquehoteller i europæiske hovedstæder til luksuriøse strandresorts på Caribiens strande.

 

Et medlemskab, der betaler sig

“Hvordan kan det lade sig gøre?” spørger du. Tjaa, selv de bedste hoteller ønsker ikke at have tomme værelser! Samtidig er de heller ikke vilde med at reklamere med rabatter til alle og enhver – og det er her, Secret Escapes kommer ind i billedet. Det er kun medlemmer, som får adgang til de eksklusive priser på hjemmesiden.

 

Du bestemmer

Det er fuldstændig gratis at være medlem hos Secret Escapes. Du modtager jævnligt e-mails med de nyeste og bedste tilbud, så du er sikker på ikke at gå glip af noget. Du kan til enhver tid justere, hvor mange e-mails du ønsker at modtage.

 

Hvorfor blive medlem af Secret Escapes?

  • Inspiration: Secret Escapes gør det hårde arbejde med at håndplukke de bedste hoteller i hele verden – du skal bare lade dig inspirere og nyde den sjove del.
  • Rabat: Få op til 70 % rabat på luksushoteller og rejser i hele verden.
  • Prisgaranti: Du finder ikke samme tilbud til en bedre pris online – og det er med garanti!
  • De små detaljer: Detaljerne gør forskellen. Secret Escapes’ tilbud inkluderer ofte ekstra goder såsom spabehandlinger, udflugter, champagne og opgraderinger. Disse særlige tillæg er udelukkende forhandlet til fordel for medlemmer af Secret Escapes.

 

Hvis du også gerne vil være medlem af Secret Escapes, så tilmeld dig lige her![1] [MB2] [MB3]

 

 


 [1]

 [MB2]

Læs også
Undgå hackerne på sommerferien: Her er 10 gode råd

 [MB3]

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…