Han viste stor omsorg for sin kæreste, der lå længe i koma, og det gjorde ham til helt – lige indtil kæresten vågnede af sin koma …

25-årige Liu Fenghe fra den kinesiske by Dalian sad meget ofte ved sin kærestes seng. Måned efter måned lå hun i koma. Men Liu var ved hendes side.

 

Han havde lånt, hvad der svarer til et par hundrede tusind kroner, for at betale hendes hospitalsbehandling.

 

Derfor udråbte kinesiske medier ham til et forbillede og en helt. Et billede på sand kærlighed og omsorg. Ikke et øje var tørt blandt dem, der læste og hørte om deres skæbne.

 

Til journalister erklærede Liu Fenghe, at han ville blive ved sin kærestes seng for evigt.

 

Men så vågnede kæresten, 22-årige Lin Yingying, af sin koma efter otte måneder. Og hun gav et helt andet billede af mediehelten.

 

Banket med en kagerulle

Faktisk vågnede Lin Yingying af sin koma allerede i maj sidste år. Men længe turde hun ikke sige noget om, hvad der var sket. I sidste måned tog hun så mod til sig og betroede sig til sin far.

 

Hun fortalte, at det var Liu, der havde sendt hende i koma. Han havde banket hende med en kagerulle, fordi hun var kommet til at brænde noget brød i deres lille bagerforretning.

 

Lin fortalte desuden, at Liu systematisk havde mishandlet hende under deres samliv. Han havde også truet hende på livet for at tvinge hende til tavshed om, hvor hun havde fået sine kvæstelser fra.

 

Når han havde siddet ved hendes seng, var det ikke på grund af omsorg og medfølelse – det var, fordi han trods alt følte sig skyldig over, hvad han havde gjort.

 

Lins far har nu meldt ham til politiet.

Læs også
Ny immumterapi giver håb – kan fjerne den frygtede hjernekræft

 

Medie-ballonen revnede. Den kærlige helt og det store forbillede viste sig at være en brutal hidsigprop, der svingede en kagerulle mod sin kæreste.

 

Det blev en hård landing for både medierne og deres publikum.

 

Se billeder her:

 

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/woman-wakes-8-month-coma-7513605

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…