Han faldt i søvn under et møde med diktatoren – så led han en grusom død

Wikipedia

Nordkoreas kommunistiske diktator Kim Jong-un er en mand, der hurtigt føler sig fornærmet og truet af sine omgivelser.

 

Der går talløse historier om, hvordan han udsætter ledende folk i sit diktatur for de hårdeste straffe, hvis han ikke synes, at de viser ham den fornødne underdanighed og respekt.

 

Nogle af disse dramatiske beretninger viser sig ved nærmere eftersyn at være falske rygter. Andre holder vand og giver et billede af den dystre og blodige virkelighed under et af verdens mest modbydelige og groteske regimer.

 

Senest har to hårrejsende beretninger fundet vej til den sydkoreanske avis Joongang Ilbo.

 

Den ene drejer sig om en leder i Nordkoreas undervisningsministerium. Han faldt angiveligt i søvn under et møde med Kim Jong-un, hvilket diktatoren betragtede som en så uhørt fornærmelse, at der straks blev udstedt en dødsdom over ham.

 

Henrettelsen blev så gennemført godt og grundigt. Han blev skudt med en luftværnskanon.

 

En anden topchef, fra Landbrugsministeriet, begik den forbrydelse at have nogle selvstændige ideer til, hvordan landets landbrug kunne forbedres. Det blev takseret som en underminering af den store og alvidende leder Kim Jong-un.

 

Den pågældende blev ifølge den sydkoreanske avis ligeledes stillet foran en luftværnskanon.

 

Det kan være meget svært at afgøre, hvad der rent faktisk foregår i Nordkorea. Men én ting er sikker: Befolkningen lider de mest forfærdelige afsavn, og undertrykkelsen er så total, som den kan være.

 

På toppen sidder en uduelig og grusom tyran, der nyder at udøve sit rædselsherredømme. Han ville være latterlig, hvis det ikke var, fordi han ødelægger så mange menneskers liv.

 

Læs også
Kim Jong-un inviterer Donald Trump til Nordkorea

 

 

http://www.heute.at/news/welt/Kim-Jong-un-exekutiert-Beamte-mit-Flugabwehrkanone;art23661,1336309

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…