Han blev modtaget som ”uledsaget flygtningebarn” – men så dukkede han op i en sammenhæng, der normalt skulle være forbudt for børn…

 Storbritannien har forpligtet sig til at tage imod en større gruppe af de såkaldte uledsagede flygtningebørn fra migrantlejren ”Junglen” i den nordfranske by Calais. Nogle af dem er ankommet.

 

Flere af dem har skabt en debat om, hvor meget børn de egentlig er. Avisen Daily Mail omtalte således et ”barn”, der ved en scanning af ansigtet blev anslået til at være 38 år!

 

Når der kan være en fristelse til at snyde med alderen, er det, fordi de ”uledsagede flygtningebørn” har lettere ved at få asyl og familiesammenføring.

 

Dating-side

Nu er der også opstået debat om et andet ”barn”, der er ankommet fra Calais. Haris Stanikzai, hedder han, og han er afghaner. Han har selv opgivet sin alder til 16 år. Det britiske indenrigsministerium har anført ham som 17 år gammel.

 

Men Haris er tilsyneladende et meget fremmeligt barn. Han er således blevet opdaget i en sammenhæng, der normalt skulle være forbudt for børn. Nemlig på en dating-side.

 

Her havde han pludselig en lidt anden vurdering af sin egen alder. Han præsenterede sig nemlig som 22-årig med dertil hørende foto (tryk på link i bunden af artiklen).

 

Det er sørme ikke godt at vide…

Hvordan var ”lille Haris” havnet dér?

 

Efter afsløringen mener han og hans onkel, at det må være hans nu afdøde bror Hamid, der har brugt hans billede til at gøre indtryk på kvinderne. Måske ved en fejltagelse, måske fordi Haris så bedre ud end broderen.

 

Det er sørme ikke godt at vide. Ej heller er det godt at vide, hvordan et barn pludselig ser så velvoksen ud som på dette dating-foto.

 

Læs også
Myndighederne spærrede Bazar Vest af – og afslørede dårlig hygiejne, sort arbejde og socialt bedrageri

Ligeledes er det et spændende spørgsmål, hvordan det går for sig, at den angiveligt 16-årige Haris ifølge onklens oplysninger var i gang med tredje år på en revisoruddannelse, da han stadig var i Afghanistan.

 

Men man har selvfølgelig hørt om vidunderbørn.

 

Der er i hvert fald ingen grund til at tro, at der foregår en hel del snyd med alderen for at få status som uledsaget flygtningebarn. Er der vel?

 

Man vil jo nødig være politisk ukorrekt

I Storbritannien, Danmark og andre lande finder man det i hvert fald ikke passende at lave en effektiv alderskontrol.

 

Man vil heller ikke diskutere det mærkelige fænomen, at stort set alle ”flygtningebørnene” er drenge/mænd.

 

Man vil jo nødig være politisk ukorrekt. Så myndigheder og andre lukker øjnene, når de møder disse ejendommelige fænomener.

Læs også
Mange asylansøgere begynder at snyde det danske samfund, så snart de har fået foden inden for landet

 

Som for eksempel et 16-årigt flygtningebarn, der optræder som 22-årig på en dating-side, og som på andre fotos prydes af et skæg.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3886766/Child-migrant-said-16-came-UK-Calais-Jungle-boasts-22-dating-website-beard-LinkedIn-profile.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…