Hamid Farid Mohammed, der sigtes for mordet på kone og to døtre, er muligvis rejst til hjemlandet Syrien – hvor meget flygtning var han overhovedet?

Politiet arbejder på at finde syreren Hamid Farid Mohammed, hvis kone og to døtre blev myrdet i Aabenraa. Politiet gjorde det uhyggelige fund af deres lig i en fryser.

 

Mohammed er sigtet for mordet. Men han tog til Tyskland to døgn, før ligene blev opdaget. Siden fløj han fra Hamborg til Tyrkiet. Herfra kan han meget vel være rejst ind i Syrien, hvor han kommer fra.

 

Kilder med kendskab til Mohammed siger, at han gennem nogen tid har ønsket at rejse tilbage til Syrien. Men det har hans kone tilsyneladende afvist.

 

Mandens planer om at vende tilbage til det land, som han skulle forestille at flygte fra, rejser spørgsmålet: “Hvor meget flygtning var han egentlig?”

 

Jævnligt sker det, at asylansøgere og flygtninge, som ikke er tilfredse med deres nye land, rejser tilbage til hjemlandet. En hel del rejser også tilbage på ferie. Så truede og forfulgte var de åbenbart slet ikke der, hvor de kommer fra.

 

Hamid Farid Mohammed er måske endnu et eksempel på dette mønster. Tilsyneladende vil han tilbage til Syrien, og måske er han der allerede.

 

Borgmesterens billige points

Straks efter, at det uhyggelige fund af de tre lig i fryseren i Aabenraa kom frem, var byens borgmester ellers ude med en kommentar i TV. Her talte han om, at manden måske led af krigstraumer, som vi ikke har været gode nok til at forstå.

 

Faktisk anede borgmesteren intet om, hvorvidt Mohammed har oplevet krigstraumer. Han fyrede bare en politisk korrekt floskel af.

 

Hver gang flygtninge eller asylansøgere gør noget galt, fortæller de politisk korrekte, at de nok har været “traumatiserede”. Og de belærer os om, at vi ikke har været gode og menneskelige nok til at forstå deres traumer.

 

Hos de politisk korrekte er problemer med flygtninge altid vores skyld.

Læs også
Hun gjorde alt, hvad hendes muslimske kæreste krævede, men én ting nægtede hun – så slog han hende ihjel

 

Mens Aabenraas borgmester stod på TV stod og talte om den stakkels traumatiserede flygtning, var selv samme person med stor sandsynlighed på vej tilbage til det land, der angiveligt havde givet ham så enorme traumer.

 

Det har han tilsyneladende ingen vanskeligheder med. Man får en mistanke om, at han hverken er særlig traumatiseret eller særlig meget flygtning.

 

Og man får vel også en mistanke om, at borgmester Thomas Andresen forsøgte at score nogle billige politiske points på en frygtelig tragedie.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…