Glem bare alt om mediestøtte – på Den Korte Avis har vi aldrig følt os stærkere

For kort tid siden modtog Den Korte Avis meddelelse om, at vi ikke længere vil modtage offentlig mediestøtte. Mandag har vi fået en del henvendelser fra journalister om dette.

 

Der har også været enkelte røster blandt Den Korte Avis’ mange venner, som har spurgt bekymret til, om det får nogen negativ betydning for avisen

 

Lad os derfor starte med at slå fast, at dette på ingen måde vil bremse eller begrænse Den Korte Avis. Tværtimod gør den stærke opbakning fra befolkningen os nærmest flyvende i øjeblikket.

 

Mediestøtte minder om Sovjetunionen

Vi har hele tiden disponeret økonomisk, så vi overhovedet ikke var afhængige af den offentlige mediestøtte.

 

Principielt mener vi slet ikke, at denne offentlige støtte skulle eksistere. Det er usundt, at et udvalg under det politiske system sidder og deler ud af skatteydernes penge til diverse medier. Det burde være en sag mellem medierne og deres læsere.

 

Vi forstår godt, at man søger disse midler, når alle konkurrenterne gør det. Vi har jo også deltaget.

 

Men vi giver ikke fem flade øre for systemet. Det synes at være inspireret af det gamle Sovjetunionen. Jo større udgifter man har, og jo flere man ansætter til at lave arbejdet, jo mere får man i statsstøtte. Som i Sovjetunionen. Læsertallet har ingen indflydelse på fordelingen af støtten!

 

Den Korte Avis mod næsten alle andre

På Den Korte Avis har vi altid været sparsommelige og holdt vores udgifter i kort snor. Så vores mediestøtte har været yderst beskeden.

 

Og nu forsvinder den helt, fordi vi ikke har tilstrækkeligt mange ansatte. Vi fik en midlertidig dispensation fra reglen om antal ansatte, men man har vedtaget, at denne dispensation skal udløbe.

 

Læs også
Færre og færre gider læse de store gamle aviser – alligevel tvinges vi til at betale til dem

Vi er blevet spurgt, om dette er endnu et forsøg på at ramme Den Korte Avis. Til det må vi svare, at vi ikke kender til en sådan sammenhæng.

 

Vi vil under ingen omstændigheder spekulere på det. Vi vil koncentrere os om at lave en avis, der sejler op mod den massive politisk korrekte dominans i medieverdenen.

 

Det har været overvældende at opleve, hvor mange mennesker der støtter os i dette.

 

Aldrig følt os stærkere

Vi er dybt taknemmelige for de kolossalt mange støtteerklæringer og støttebeløb, som vi har modtaget i den seneste tid. Vores læsertal er også suset opad.

 

Vi håber, at der kommer endnu flere læsere til. Og vi vil være glade, hvis de nuværende læsere vil hjælpe os med dette.

 

Vi udgiver nogle aviser her omkring jul. Efter nytår vender vi tilbage for fuld kraft og med vores normale rytme.

Læs også
Tendensen til ekstreme politiske holdninger i erhvervslivet er meget bekymrende

 

Bortfaldet af vores beskedne mediestøtte har ingen som helst indflydelse på Den Korte Avis’ position i den danske medieverden.

 

Glem bare alt om mediestøtte – på Den Korte Avis har vi aldrig følt os stærkere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…