Fræk biltyv tog fusen på bilens ejer: “Den bil ser du aldrig igen”

Colourbox

En 61-årig mand ville sælge sin bil på egen hånd. Men det gik helt skævt for ham.

 

Manden besluttede sig for at sætte sin bil til salg på Gul og Gratis.

 

Der kom hurtig en interesseret køber. Men han ville naturligvis gerne have en prøvetur. Og her gik det galt. (silkeborgnyt.dk./Lokalavisen)

 

Bilens ejer lod køberen køre afsted alene.

 

Ejeren ventede og ventede. Der gik en hel time. ingen bil og ingen køber.

 

Så ringede hans telefon.

 

Det var manden, der prøvekørte bilen, der hånligt ringede til ejeren.

 

“Den bil, den kommer du aldrig til at se igen,” sagde manden, der altså viste sig at være en biltyv, ifølge silkeborgnyt.dk.

 

Den 61-årige ejer anede ikke hvem manden var. Han havde ikke set hans kørekort eller andre papirer. Det er derfor ikke nemt for politiet at finde biltyven.

 

“Selvom man er privat sælger, har man stadig pligt til at sikre sig, hvem der kører i ens bil. Man skal se et kørekort og sikre sig, at vedkommende kan køre lovligt,” siger Keld Grosen Jensen fra politiet i Silkeborg til silkeborgnyt.dk.

 

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

Den stjålne bil efterlyses nu. Det drejer sig om en sort Toyota Carina fra 1996. Nummerpladen hedder XT 49 138. Den var på Gul og Gratis med en salgspris på 13.800 kroner.

 

Men professionelle bilforhandlere kan lave samme dumhed.

 

Fredag eftermiddag blev en Toyota Carina også stjålet fra Globus Biler på Navervej. Her var det igen en prøvetur også udgangspunktet. (Silkeborgnyt / Lokalavisen)

 

Omkring kl. 15.30 kørte en kunde af sted i bilen på en prøveplade med registreringsnummer HP 50 82. Og han vendte ikke tilbage.

 

Bilforhandleren havde ganske vist  tjekket hans kørekort, men politiet mener, at han har fremvist et stjålet kørekort.

 

“Vi har noget overvågning, vi skal se igennem, og så kan vi se, om det passer med kørekortet,” siger Keld Grosen Jensen fra lokalpolitiet til silkeborgnyt.dk.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…