Firmajulegaver giver tilfredse medarbejdere

Julen venter lige rundt om hjørnet, og med den følger en lang række praktiske opgaver. For de fleste firmaer er julegaver til medarbejderne et must, men det er ikke altid lige let at finde frem til den helt rette gave.

 

Når endnu et arbejdsår lakker mod enden, så er det også tid til at belønne medarbejderne med en firmajulegave som tak for deres indsats i året, der er gået. Men hvad skal man vælge, som tilgodeser alle medarbejdere, og som samtidig hverken skuffer eller kommer til at føles ligegyldig. Hos den danske leverandør af tøj, gaver og merchandise til firmaet MarkOn har man mange års erfaring med firmajulegaver, der skaber tilfredshed over hele linjen.

 

Mulighederne er mange, når det handler om at finde den anerkendende firmagave, der falder i både kvindernes og mændenes smag. Skal det være elektronik, dansk design, nogle gode flasker vin eller noget helt andet?

 

Lad medarbejderne bestemme

Firmajulegaven er efterhånden blevet en fast tradition på de fleste danske arbejdspladser – og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad du vælger at give dine medarbejdere. Den gode stemning på arbejdspladsen afhænger af det.

 

En god løsning kan derfor være at lade medarbejderne selv vælge deres julegave. Det har man gode erfaringer med hos MarkOn, hvor du som firma selv bestemmer beløbet og de forskellige gaveløsninger. Herefter er det blot op til medarbejderne at vælge den perfekte gave til sig selv. En gave, der med garanti ikke skal byttes!

 

Sådan kan du altså opretholde den gode stemning på arbejdspladsen – både før og efter juleferien.

 

Hvilken gave vælger du?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…