‘Ferie for Alle’ i Messe Center Herning var et stort tilløbsstykke

Foto: Ole Sørensen

Det er strømmet til i de sidste tre dage, på årets største danske feriemesse. Fredag var det meget det grå guld, der tog meget hurtige beslutninger, hvor man lavede en god handel, med håndslag på jysk.

 

USA har virkeligt slået til i år, hvor den amerikanske udstilling var større end nogensinde før. Det gik sandelig også godt med salget af billetter til det forjættede land.

 

 

Foråret tog man med indenfor

Det er så koldt derude, men dog synger en lille fugl om, at der er så mange gode ferietilbud i de 14 udstillingshaller, på det store messeområde. Mange danskere foretrækker i stigende grad hjemmeferie, på en af de mange dejlige campingpladser.

 

 

Men charter ferie var der også et supermarked for, i hele to af de største haller, hvor salgsskrankerne hele tiden var fyldt, med dagens mange gode tilbud og kunder især i en sen alder.

 

 

Der var stor trængsel alle dage

Nu er alle dørene lukket for årets Ferie for Alle, hvor man forventer, at op mod 65.000 gæster fra hele vores ganske land, nu kan tage hjem med ferie i glædens øje, når foråret og sommeren endelig kommer til landet.

 

Læs også
Tjek udløbsdatoen på dit EU-sygesikringskort inden sommerferien

 

Foråret kunne dermed også opleves af denne skribent, der især var interesseret i solskinsøen Bornholm, hvor han som helt ung knægt, var medarbejder ved landbruget. Det betød også livretten med røgede sild dengang. Heldigt der var sådan nogle til salg, på den mega store Bornholmer-stand.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…