Indvandrer gik amok på 18-årig datter, som kom for sent hjem – politiet måtte tilkaldes

Google Maps

En 18-årig pige af anden etniske baggrund end dansk blev natten til lørdag den 19. november sendes til undersøgelse på Odense Universitetshospital.

 

Hendes fader var gået amok på hende i noget, der ligner et regulært voldsorgie.

 

Overfaldet på den 18-årige pige fandt ifølge Fyens Stiftstidende sted i familiens hjem på Risingsvej i Odense.

 

Pigen var kommet for sent hjem fredag aften og det medførte, at faderen overfaldt hende. Slog hende med flad hånd, tildelte hende knytnæveslag, rev hende i håret og tog kvælertag på hende.

 

”Han gik faktisk amok på hende,” siger vagtchef ved Fyens Politi, Thomas Bentsen, til Fyens Stiftstidende.

 

Flygtede gennem et badeværelsevindue

Ifølge vagtchefen fik hun på et tidspunkt lov til at gå på badeværelset for at børste tænder, og her benyttede hun chancen til at flygte fra faderens mishandlinger gennem et vindue.

 

Det lykkedes hende herefter at få kontakt til en af nabolagets beboere, som hun ikke kendte, men som tog af hende og ringede efter politiet.

 

”Det var meget voldsomt. Familien er ikke etnisk dansk og har måske andre normer for kvinders færden om aftenen, og det kan være årsagen til faderens reaktion,” sig vagtchef Thomas Bentsen til Fyens Stiftstidende.

 

Faderen er nu sigtet for vold

Den ekstremt voldelige fader blev anholdt ved fire-tiden lørdag morgen, og i løbet af lørdagen overvejede anklagemyndigheden ved Fyens Politi, om han skulle løslades eller fremstilles i grundlovsforhør.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

”Det endte med, at han blev løsladt. Juristerne vurderede, at der ifølge Straffeloven ikke var tale om det, man kalder særlig grov vold, da pigen ikke var har i livsfare på grund af kvælertagene. Men han er naturligvis forsat sigtet,” oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Thomas Bentsen, søndag middag til Den Korte Avis.

 

Den mishandlede 18-årige pige er nu anbragt et sted uden for hjemmet.

 

http://www.fyens.dk/article/3099700?fbrefresh=true

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…