En syrisk asylansøger gik amok, da han fik at vide, at han skulle sælge sit dyre Rolex-ur for at betale sit ophold på luksushoteller

Facebook

Den 8. oktober ankom en syrisk læge fra Tyskland til London, hvor han søgte asyl. Han hedder Abdulkader Majeb Al-Zuebi og er angiveligt plastikkirurg.

 

Tilsyneladende var et asylcenter ikke godt nok for Dr. Al-Zuebi. Han indlogerede sig på et femstjernet luksushotel.

 

Hans problem var imidlertid, at han ikke havde pengene til at bo der. Som asylansøger, der havde afleveret sine papirer, kunne han ikke få et arbejde.

 

Og ligefrem at flytte ind i et asylcenter mente han ikke, at man kunne kræve af en mand som ham.

 

Rolex-ur

På hans Facebook-side er der fotos af ham på luksushoteller i London og Istanbul, et nærbillede af hans Rolex-ur og fotos af ham stående i dyrt tøj foran eksklusive biler.

 

Så Dr. Abdulkader Majeb Al-Zuebi er godt vant. Og sådan mener han, at det fortsat skal være, mens han søger asyl.

 

Han har over for de britiske myndigheder argumenteret med, at han ikke havde noget andet valg end at bo på luksushotel.

 

Myndighederne svarede igen ved at fortælle ham, at han selv måtte finansiere sit hotelophold – og det måtte han blandt andet gøre ved at sælge sit ekstremt dyre Rolex-ur.

 

Anholdt, da han stod og råbte op

Så gik den syriske læge helt amok. Han lavede sin egen protestdemonstration, hvor han stod og råbte op uden for Indenrigsministeriet.

 

Læs også
Video: Dagligdag i London – voldsomt røveri ved højlys dag, og ingen tør gribe ind

Til sidst måtte hele seks politibetjente kaste sig over ham og smide ham ind i en politibil. Han blev sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden.

 

Det har blot gjort hans ophidselse og forargelse endnu større. Han sviner nu Storbritannien til for et godt ord.

 

Det ene øjeblik kræver han at komme tilbage til Tyskland. Det andet øjeblik fabler han ligefrem om at tage til det sønderbombede Aleppo i Syrien, idet han hævder, at det er bedre end Storbritannien.

 

Han har undervejs også sagt, at han ville anbefale migranter, der kom til Storbritannien fra den store lejr ’Junglen’ i den nordfranske by Calais, at vende tilbage. Hans budskab var, at der var bedre forhold i ’Junglen’ end i Storbritannien.

 

Skatteyderne må træde til

Al-Zuebi har angiveligt en britisk kæreste og tre slægtninge i Storbritannien. Men sidstnævnte bor i Cardiff i Wales, og han hader dette ”elendige hul”, som han siger.

 

Så foreløbig bor dette luksusdyr af en asylansøger fra Syrien stadig på et femstjernet hotel, mens han går i elegant tøj og kører i eksklusive biler.

Læs også
Briterne er ved at afskaffe friheden – nu er Londons borgmester, Sadiq Khan, på krigsstien

 

Men han vil ikke betale for det ved at sælge sit Rolex-ur. Han forventer åbenbart, at de britiske skatteydere træder til.

 

Se flere af Al-Zuebi prale-fotos fra hans Facebook-side:

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3856266/Syrian-doctor-says-return-war-ravaged-country-stay-UK.html

 

De kan også ses her:

 

http://www.focus.de/politik/videos/chirurg-will-zurueck-nach-syrien-musste-meine-rolex-englands-reichster-fluechtling-rastet-vor-behoerde-aus_id_6099300.html

 

 

Læs også
Syreangreb som man kender det i Pakistan og Bangladesh er nu for alvor nået til London
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…