Video: En politibetjent ser en kvinde køre med håndholdt telefon på motorvejen – hun mener, at hun skal slippe for straf, fordi hun er muslim

Politibetjent Patrick Vermeulen kommer kørende i sin patruljevogn på en motorvej i Holland. Han får øje på en kvinde med tørklæde på, der kører med håndholdt telefon og i øvrigt uden sikkerhedssele.  

 

Han dirigerer hende ind på en rasteplads og går hen til hende i bilen.

 

Vermeulen vil høfligt give hende hånd, men det afviser hun med henvisning til, at hun er muslim.

 

Optrinnet bliver filmet af et TV-hold, der laver et dokumentarprogram, som hedder ”Trafiksyndere”. Betjent Patrick Vermeulen er hovedperson i dette program.

 

Man ser på videoen, at kvinden flere gange kræver at få standset kameraet. Men Vermeulen må belære hende om, at man har ret til at filme på et offentligt sted.

 

Hun lyttede til Koranen for at kurere sin tandpine

Kvinden åbenbarer så en imponerende opfindsomhed, da hun skal forklare sine trafikforseelser.

 

Faktisk talte hun overhovedet ikke i den håndholdte telefon, siger hun. Hun brugte telefonen, fordi hun har tandpine, og der er ikke noget bedre middel mod tandpine end oplæsning fra Koranen.

 

Mobiltelefonen blev altså brugt til at lindre hendes smerte ved hjælp af Koranen. Hun mener ikke, at man skal kunne straffes, fordi man optræder som en god muslim.

 

Hun har også en fin forklaring på, at hendes sikkerhedssele ikke var spændt. Hun har fået tilladelse til dette af sin læge ”af medicinske grunde”, lyder det.

 

Men hendes argumenter preller af på Vermeulen. Hun får en solid bøde for at køre med håndholdt telefon. Det vides ikke, om der også vankede bøde for den manglende sikkerhedssele. Desuden får hun en anmærkning for falsk påstand om, hvad hendes læge har ordineret.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Og så har Patrick Vermeulen i øvrigt følgende afskedssalut til kvinden:

 

”En aspirin vil formentlig virke bedre mod smerten end Koranen.”

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3777474/Muslim-woman-caught-driving-using-phone-A27-motorway-Netherlands-claims-using-listen-Koran-cure-toothache.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…