En muslim så sig gal på lægen, han råbte ”Allahu akbar!” og ville tvinge lægen på knæ for at halshugge ham – patienter og personale gik i panik

Attila Tan er kirurg. Han har klinik i den lille by Troisdorf, der ligger i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen. Forleden fik han sig en meget usædvanlig og ubehagelig oplevelse.

 

En mand kom ind på klinikken sammen med sine to sønner og en tilsløret kvinde. Den ene søn på 19 år skulle behandles for et brud på lægbenet.

 

Ifølge kirurgen optrådte manden yderst aggressivt, og han blev endnu mere rasende, efter at sønnen var blevet behandlet.

 

Lægen forklarede den unge patient, hvilke øvelser han skulle gøre for at blive rask hurtigst muligt. ”Men faderen hørte slet ikke efter,” fortæller han til magasinet Focus. Så forlod familien omsider klinikken.

 

Lægen skulle kysse sønnens hånd

Kort tid efter kom faderen tilbage sammen med sine to sønner – bevæbnet med en kniv. Kirurgen var i gang med en operation, men afbrød den for at tale mændene til ro. Men så eskalerede situationen fuldstændig.

 

Attila Tans beretning, som han også har givet til politiet, lyder således:

 

”Faderen råbte ’Allahu akbar’ (’Allah er størst’, red.). Han ville have mig til at knæle og undskylde og kysse sønnens hånd. Så ville han halshugge mig.”

 

Tan fortæller, at han under optrinnet blev holdt fast af de to sønner.

 

Hjerteanfald

I mellemtiden havde personale ringet til politiet. Betjentene nåede at anholde mændene, mens de stadig var i klinikken. Men inden da bredte panikken sig blandt patienter og personale. En 82-årig kvinde flygtede ud af et vindue.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Og det blev endnu mere dramatisk: Kirurgens kone, der arbejdede i klinikkens reception, fik et hjerteanfald af forskrækkelsen og måtte i hast bringes på hospitalet.

 

Politiet har gennemsøgt den muslimske families bolig, men man har ikke fundet gerningsvåbnet.

 

Resultatet er, at det uhyggelige optrin ikke får nogen konsekvenser for den aggressive far og hans sønner. De er alle sat på fri fod.

 

Til gengæld sidder lægen tilbage med en rystende oplevelse, mens hans kone skal forsøge at komme sig efter sit hjerteanfald.

 

Angela Merkels nye Tyskland byder på spændende indslag i hverdagen.

 

(Focus, Kronen Zeitung)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…