En kvinde smed sin gamle håndtaske ud på en containerplads – da hendes mand hørte det, skyndte han sig at ringe til politiet

Colourbox

En kvinde i den tyske by Nürenberg smed sin gamle håndtaske ud på den lokale genbrugsplads. Da hun i forbifarten sagde det til sin mand, gik han fuldstændig i panik.

 

Han havde nemlig gemt mange tusind kroner i tasken som en opsparing til en situation, hvor parret havde brug for at købe noget større. Men dumt nok havde han ikke fortalt sin kone om det.

 

Mandens panik voksede yderligere, da han fandt ud af, at genbrugspladsen i mellemtiden var lukket på grund af nytåret.

 

I desperation ringede han til politiet og bad dem om hjælp. De kontaktede venligt forvalterne af genbrugspladsen, men herfra gav man manden et nyt chok:

 

Indholdet i to af de fire affaldscontainere, der havde været på pladsen om onsdagen, var nemlig allerede blevet brændt. Så nu kunne manden spekulere som en gal på, om pengene allerede var futtet af.

 

Så rodede han affaldet igennem

Han fik så lov til at rode affaldet i de to resterende containere igennem, hvilket nok er foregået i et morderisk tempo. Så kom den store forløsning: Han fandt tasken – og pengene var der stadig!

 

Politiet beretter, at konen var jublende glad, da hun ringede og gav dem beskeden. De venlige politifolk føjede til: ”Familiefreden synes at være reddet lige i tide til nytåret.”

 

Man kunne ellers forestille sig nogle meget vanskelige debatter mellem ægtefællerne om, hvem der var skyld i, at de mange tusind kroner bogstavelig talt var brændt af.

 

Mon ikke manden går direkte i banken på den første åbningsdag efter nytår for at sætte pengene ind.

 

(The Local)

Læs også
Naser Khader: Jeg fortalte 50 arabiske kvinder om integration – men de ville kun vide, om jeg kunne hjælpe dem med at få flere penge ud af den danske stat
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…