En 96-årig kvinde faldt i sit hjem og blev liggende hjælpeløs, men hun var sej og fik sat gang i et mirakel – bagefter fejrede hun det på utrolig vis

Colourbox

En 96-årig kvinde var i gang med at se en fodboldlandskamp på TV (!) i sit hjem i den bayerske by Grassau. Så faldt hun på sit gulv og havde ikke kræfter til at komme op.

 

Hun havde sin telefon inden for rækkevidde. Men hun havde kun overskud til at trykke et antal taster ned, der formede et tilfældigt telefonnummer. Det var ret godt tænkt under de givne omstændigheder.

 

Til kvindens store held var nummeret gyldigt, og telefonen blev taget af en 60-årig mand i Niederbayern, der ligger ganske langt væk.

 

Han var endda en meget handlekraftig mand. Han noterede sig det nummer, kvinden ringede fra, og kontaktede straks politiet. Ud fra nummeret fandt politiet frem til hendes adresse og tog hurtigt derhen.

 

Betjentene rekvirerede en reservenøgle, fik låst sig ind og hjalp kvinden på benene igen.

 

Den 96-årige blev så glad og taknemmelig, at hun serverede chokolade for betjentene. Så kom hun pludselig i tanke om, at hun jo egentlig havde været i gang med noget.

 

Så da betjentene var gået, fejrede hun sin redning med at se fodboldlandskampen på TV færdig …

 

http://www.br.de/nachrichten/niederbayern/inhalt/blind-gewaehlt-retter-niederbayern-100.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…