En bilist så en bil køre fuldkommen vanvittigt og gjorde tegn til mændene i bilen om at dæmpe sig – men de var bandemedlemmer og gik helt amok

Google Maps

En mand fra Ølstykke kom kørende stille og roligt på Frederikssundsvej i Nordsjælland. Så så han en sort Audi stationcar køre vildt og voldsomt.

 

Bilen kørte over for rødt. Derefter kørte den op på fortovet. Og den rundede af med at overhale indenom.

 

Manden fra Ølstykke blinkede med lyset og gjorde tegn til de to mænd i den anden bil om at dæmpe sig. Men det skulle han komme til at fortryde.

 

Den sorte Audi kørte ind foran ham, så han måtte standse. Derefter steg passageren ud med noget, der så ud som et baseball bat. Han gik hen til bilen fra Ølstykke og smadrede forruden på den, mens bilisten sad derinde.

 

Offeret meldte sagen til politiet. Derefter lykkedes det betjentene at stoppe den sorte Audi.

 

Henrik Duus fra Nordsjællands Politi i Frederikssund kan fortælle, at de to mænds voldelige tendenser ikke er tilfældige. De er begge banderelaterede, og de er ”særdeles fast kunder” hos politiet.

 

Vil nok tænke sig om en ekstra gang

Som bilist er man efterhånden nødt til at passe på med at vise, at man synes, at en anden bil kører råddent.

 

Der er en reel risiko for, at man møder typer, der har deres baggrund i en voldskultur, som kører konflikterne meget længere ud, end vi er vant til i Danmark.

 

Bilisten fra Ølstykke vil formentlig tænke sig om en ekstra gang, hvis han igen møder vild kørsel, som er en trussel for andre mennesker.

 

De fleste danskere vil jo naturligt forsøge at få den slags mennesker til at vise hensyn. Men hvem har lyst til at risikere at få smadret sin forrude eller det, der er værre?

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

http://lokalavisen.dk/mand-bad-trafiktosse-stoppe-livsfarlig-koersel-men-saa-begyndte-vanviddet-foerst-/20160923/artikler/309239979/1030

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…