Efterårs Smoothies for Energi & Immunforsvars Booster

Efteråret er her helt sikkert nu, så det er det rigtige tidspunkt at sørge for at få nok af de nødvendige næringsstoffer, så vi kan bibeholde og også øge energien og styrke immunforsvaret.

Her er nogle Lækre & samtidig kraftfulde sunde opskrifter. God fornøjelse!

 

Prøv at indrage en eller alle af disse smoothies i din morgen rutine, så du kan sikre dig øget energi og et immunforsvars boost.


Jordbær & Cream Drømme smoothie

Strawberry smoothies
Hamilton Beach

Er der nogen, der har jyst til an Jordbær milkshake? Denne version er fyldt med sund protein, naturligt søde jordbær, og afgiftende rødbeder.

Ingredienser
1 kop frosne jordbær eller 2 breve af vores Elixir Vitality
1 scoop vanille protein pulver
¼ tsk vanille ekstrakt for ekstra smag
¾ kop usødet mandelmælk
1 lille rødbede, skrællet eller et brev/sachet af LiveWheatgrass økologisk Rødbede juice
Knivspids salt (valgfrit)

Sådan gør du
Du skal blot blende i en blender med is. For at gøre drikken sødere, kan du tilføje et par dadler


Chokolade Pick-Me-Up

chocolate-smoothie

Dette er en dejlig smoothie at drikke efter din træning eller løbetur -kulhydrater fra bananen, protein fra chokolade protein pulveret, og sunde fedtstoffer fra det økologiske jordnøddesmør.

Alle ingredienserne gør denne drik til den ideelle pick-me-up smoothie. Du kan også tilføje et espresso ’shot’ for at holde de gode post-workout vibes gående indtil frokosttid – eller, hvis du foretrækker det, for et alternativt- og sundere energi boost, prøv i stedet at tilføre lidt Matcha te.

Ingredienser
1 meget moden banan
1 spsk økologisk jordnøddesmør
2 skefulde chokolade protein pulver
1 shot espresso eller prøv istedet lidt Matcha te (pas på ikke at tage for meget da smagen er stærk)
2 dadler

Sådan gør du
Du skal blot blende i en blender med is.


Green SOS Smoothie

green-smoothie2
Selv om der er kun fem ingredienser, så er denne smoothie virkelig fuld af kraftfulde næringsstoffer. Takket være Hvedegræs juicen og ingefæret, vil dit immunforsvar blive som et panser.

Ingredienser
1 stor håndfuld spinat
1 kop kokos vand
1 fersken
1 -2 bægre hvedegræs Juice
1 cm stykke ingefær

Sådan gør du
Tag skrællen af ingefærstykket og blend i en blender alle ingredienserne med is.


Hvad med at tilslutte dig vores Super Juice klub, og få dine SuperFood Juice leveret regelmæssigt og virkelig mærk ændringen i dit helbred og energiniveau her i den kolde tid.  Og så er der reducerede priser og gratis levering.

screen-shot-2016-09-16-at-11-15-45

Den NYE SuperJuice Klub tilbyder:

  • Permanent nedsatte priser.
  • Automatiseret bestilling.
  • Månedlig betaling.
  • Gratis fragt.
  • Du kan vælge mellem alle vores SuperFood Juice
  • Sundheds tips af førende ernæringseksperter og wellness trænere.
  • Gratis goodie produkter & eksklusive tilbud.

Let automatiseret bestilling med store besparelser og du er ikke fastbundet til noget som helst -hvilket vil sige du kan udmelde dig lige så hurtigt som det er at indmelde dig!
Posted by Britt Cordi

 

Lækre ovnretter

 

Kylling i ovn – Kyllingefilet tørrer let ud og bliver lidt kedelig, men med denne opskrift får du et lækkert og mørt måltid uden de helt store armbevægelser. Du skal bare tilbede din kyllingefilet i ovn.

 

Æggekage i ovn – Æggekage er både billig og let mad, der kan varieres i en uendelighed, og laver du æggekage i ovn, bliver den mere luftig, hvis du følger denne opskrift.

 

Kyllingelår i ovn – Kyllingelår bliver ofte børnemad, og bliver derfor ofte overset – ikke mindst fordi de har lidt tendens til at være mindre saftige end eksempelvis bryststykkerne, men det skyldes tilberedningen. Sådan laver så møre og saftige kyllingelår i ovn.

 

Bacon i ovn – Bacon kan være en lidt fedtet affære og skal du stege bacon til flere personer, er den traditionelle måde på panden pludselig en tidskrævende affære, så hvorfor ikke stege bacon i ovn i stedet?

 

Stegt flæsk i ovn – Er du vild med stegt flæsk, men mindre vild med de fedtsprøjt den traditionelle pandestegning giver på væggen og på dig, bliver du rigtig begejstret for disse metoder til at lave stegt flæsk i ovn.

Læs også
Sådan får I en vellykket parmiddag med hjemmelavet mad

 

Kartofler i ovn – Selvom kartoflen i de sidste par år er blevet sat i skammekrogen med andre kulhydratrige fødevarer, er de fortsat svære at komme uden om.

 

Frikadeller i ovn – Selvom den mest almindelige metode ikke er at lave frikadeller i ovn, er der flere fordele ved den metode frem for stegning på panden.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…