Beboer på asylcenter død, stukket fire gange – politiet efterforsker det som drabssag

Google Maps

En 46-årig mand, som søndag blev fundet død i Center Sandholm, er blevet dræbt af flere knivstik. Det bekræfter Nordsjællands Politi

 

– Jeg kan bekræfte, at vi efterforsker det som en drabssag, men mere kan jeg ikke sige lige nu. Der vil blive udsendt en pressemeddelelse senere, siger efterforskningsleder Henrik Gunst.

 

Det var Røde Kors, som søndag formiddag kontaktede Nordsjællands Politi, om den døde mand, der boede på centret. Røde Kors driver Center Sandholm, som er modtagecenter for asylansøgere.

 

I første omgang var politiet ikke overbevist om, at der var tale om et drab. Derfor blev sagen efterforsket som et såkaldt mistænkeligt dødsfald. Det vil sige, at der bliver sat de samme foranstaltninger i værk som ved et drab.

 

Den foreløbige efterforskning tyder på, at sagen er en ulykkelig udgang på en hændelse mellem beboere i centeret, og Nordsjællands Politi er i den forbindelse meget interesseret i at tale med en 34-årig mand, som indtil for nylig også opholdt sig i Center Sandholm.

 

– Vi har startet efterforskningen op, og der er intet i sagen, som bør give anledning til utryghed for Center Sandholms naboer, siger efterforskningsleder Henrik Gunst, politikommissær i Nordsjællands Politi.

 

Nordsjællands Politi har af hensyn til efterforskningen ikke yderligere på nuværende tidspunkt.

/ritzau/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…