Den Korte Avis vil ikke længere være kunde hos Nordea – her kommer vores begrundelse

Google Maps

Den Korte Avis har i hele sin levetid været kunde hos Nordea.

 

Det er slut nu.

 

Der går nok nogle dage, før vi får tiden til at effektuere beslutningen. Så man kan i de nærmeste dage stadig opleve, at støttebetalinger på netbank går til en konto i Nordea. Men pengene går altså til Den Korte Avis.

 

Det er ikke, fordi vi har lyst til en konflikt. Vi ville meget hellere gå julen i møde i en fredelig stemning. Men vi er nødt til at reagere.

 

Nordea løb med på en kampagne, som kørte mod Den Korte Avis på Facebook. Gennemført af de sædvanlige venstreorienterede og politisk korrekte gemytter, som permanent råber mod avisen.

 

Denne gang lykkedes det for dem at få Nordeas markedsafdeling til uden nærmere begrundelse at erklære annonceboykot mod Den Korte Avis.

 

Nordea har dermed overskredet en grænse, som en bank ikke bør overskride – i hvert fald ikke en bank, som vi skal bruge.

 

Vi er kede af at sige det, for vi har haft et meget fint samarbejde med en række kompetente og behagelige medarbejdere i Nordea.

 

En meget farlig tendens

Banken har blandet politik ind i sine forretninger i en helt uacceptabel grad.

 

Annoncering foregår normalt politisk neutralt. Bortset fra ekstreme tilfælde annoncerer man der, hvor det er kommercielt hensigtsmæssigt.

Læs også
DR og TV2 fortier en af de vigtigste afsløringer i lang tid: Integrationen af indvandrere fungerer overhovedet ikke

 

Dette er et meget værdifuldt træk ved vores samfund. Vi kan omgås hinanden og handle med hinanden på tværs af politiske skel. Når vi køber bøffer hos slagteren, står hverken vi eller slagteren og afvejer, hvilke politiske eller religiøse opfattelser den anden part har.

 

Den slags skaber et frit, fredeligt og tolerant samfund. I modsætning til andre dele af verden, hvor man blander religion og politik ind i alle mulige almindelige menneskelige relationer og får en masse konflikter ud af det.

 

Men dette smukke træk ved vores samfund er Nordea og andre i gang med at ødelægge. Man vil ikke lægge annoncer i Den Korte Avis, fordi vi ikke har de rigtige meninger – specielt i forhold til indvandring og islam.

 

Der er tale om en meget farlig tendens, som med sikkerhed vil føre til mere splid og ufred i vores samfund.

 

Lav en afstemning blandt jeres egne medarbejdere

Det spiller tilsyneladende ikke nogen rolle, at de grundholdninger, der præger Den Korte Avis, har genklang hos flertallet i den danske befolkning.

 

Læs også
Det skændige mord på Nedim Yasar udstiller, hvor forrykt den politiske korrekthed er

Dette er ikke bare en konflikt mellem Nordea plus andre virksomheder og Den Korte Avis. Dette er en konflikt mellem et bredt folkeligt flertal og et politisk korrekt mindretal, der sidder på nøglepositioner i vores samfund. Herunder positioner i medierne og i nogle store virksomheders kommunikationsafdelinger.

 

Fra disse positioner forsøger de at presse politisk korrekte holdninger ned over befolkningen. Og her tages også grove midler i brug. Som for eksempel at søge at ramme en avis på pengepungen.

 

Nordea burde lave en afstemning blandt koncernens almindelige medarbejdere om deres holdninger til emner som indvandring og islam. Vores gæt er, at flertallet ville have de samme holdninger, som præger Den Korte Avis.

 

Men det er Nordea-folk i de højere luftlag med alle de rigtige meninger, der kører hetzen mod avisen.

 

Hvor smider man ikke de politisk ukorrekte kunder ud?

Der rejser sig et interessant spørgsmål i denne forbindelse. Hvis Nordea har det så dårligt med at have med folk at gøre, som støtter en stram indvandringspolitik, hvorfor drager man så ikke konsekvensen?

 

Hvorfor siger man ikke lige ud til alle de kunder, der har samme holdning og stemmer på forskellige blå partier, at banken ikke ønsker dem som kunder? Det ville da være ærlig og konsekvent snak.

Læs også
De politisk korrekte er præget af angst og irrationelle holdninger – derfor siger befolkningerne fra

 

Vi kender selvfølgelig alle svaret på det spørgsmål: Det er, fordi det ville koste banken en masse penge.

 

Man vil vifte med den politiske korrekthed og sætte den over økonomien, når det er en temmelig gratis omgang. En boykot af Den Korte Avis har jo ingen økonomisk betydning for Nordea.

 

Men når det koster noget for Nordea, sætter man benhårdt sine økonomiske interesser højest.

 

Det hedder hykleri.

 

Dobbeltmoral er dobbelt så godt

Vi synes i øvrigt, at det er en noget hamper omgang, at Nordea føler sig kaldet til at være moraldommer over os.

 

Læs også
Politisk korrekte studerende stiller skandaløse krav – og universitets ledelse bøjer sig for dem

Vi taler om en bank, der for nylig har været dybt involveret i at hjælpe med skatteunddragelse i stor skala –  i den såkaldte Mossack Fonseca sag fra Panama.

 

Moral er godt. Dobbeltmoral er dobbelt så godt.

 

Farvel.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…