Den terrormistænkte Anis Amri er et skammeligt produkt af en forfejlet europæisk asylpolitik

Politiet via Daily Mail

De tyske myndigheder koncentrerer nu hele deres mistanke i forbindelse med terrorangrebet i Berlin på tuneseren Anis Amri.

 

På et pressemøde sent torsdag eftermiddag gik den tyske indenrigsminister Thomas de Maizière så vidt som til at sige, at Amri ”med stor sandsynlighed” er gerningsmanden.

 

Blandt andet henviste de Maizière til, at man har fundet mandens fingeraftryk i førerhuset på den lastbil, der blev brugt til terrorangrebet.

 

Anis Amri fylder 24 år i dag. Men det er der mildt sagt ingen grund til at fejre. Han er voldelig, kriminel og radikal islamist – og efter al sandsynlighed terrorist.

 

Han er ikke blevet bremset af det europæiske asylsystem. Tværtimod har han demonstreret, hvor dårligt dette system er rustet til at varetage vores sikkerhed.

 

Anis Amri er et skammeligt produkt af en forfejlet europæisk asylpolitik. Samtidig har han fået alt for frit spil på grund af brist i efterretningssystemet.

 

”Uledsaget flygtningebarn”

Han er født i 1992 i det nordøstlige Tunesien, hvor radikal islam står stærkt. I 2010 stjal han en lastbil, hvorefter han flygtede ud af landet for at undslippe en straf på fem års fængsel.

 

I 2011 kom han til den italienske ø Lampedusa som en af de mange bådflygtninge, der altid i de politisk korrekte danske medier beskrives som uskyldige ofre. Men Amri viste sig hurtigt som alt andet end uskyldig.

 

Han burde aldrig nogen sinde være lukket ind i Europa. Men det blev han på grund af et asylsystem, der lukker langt de fleste ind, bare de siger, at de ønsker asyl.

 

Og når de først er kommet ind, kan systemet ikke finde ud af at komme af med dem igen.

Læs også
Kriminelle arabiske klaner tager magten fra myndighederne – statsadvokat: ”De gør, hvad der passer dem”

 

Han blev modtaget som såkaldt uledsaget flygtningebarn. Som om han var en stakkels lille knægt, der var kommet væk fra sine forældre. Dermed fik han større mulighed for asyl.

 

Men han var overhovedet ikke mindreårig, han var allerede fyldt 19 år. Det med flygtningebarnet var fup. Og da asylsystemet ikke sørger for et systematisk tjek af den påståede alder, slap han godt fra det.

 

Hjemlandet nægtede at tage imod ham

I Italien terroriserede han sine omgivelser med voldelig adfærd. I en opsamlingslejr gik han også i spidsen for et angreb på de ”vantro”. Det var takken for, at disse ”vantro” lod ham komme ind i deres land.

 

Han begik forskellige former for kriminalitet, hvilket gav ham fire år i fængsel. Derefter ville de italienske myndigheder gerne sende ham tilbage til Tunesien, men hjemlandet nægtede at tage imod ham.

 

I juli 2015 kom han til Tyskland. Her blev hans asylansøgning afvist. De tyske myndigheder forsøgte også at sende ham tilbage til Tunesien, men det blev ikke til noget, fordi han ikke havde de nødvendige identitetspapirer.

 

Læs også
Politikerne skulle vise pressen, at der var kommet styr på kriminaliteten – så skete det eneste, der ikke måtte ske

Nu er erstatningspapirer dog kommet fra Tunesien … to dage efter terrorangrebet!

 

Overvågningen af ham standsede

Ifølge en række medier havde han kontakt til det radikale islamistiske miljø omkring hadprædikanten Abu Walaa. (Süddeutsche Zeitung, NDR, WDR)

 

Fra marts til september i år blev Anis Amri overvåget af efterretningstjenesten i Berlin. Man havde mistanke om, at han forberedte en aktion, der udgjorde en trussel mod statens sikkerhed.

 

Han forsøgte endda at købe et automatvåben fra en hemmelig agent.

 

Alligevel blev overvågningen af ham standset i september. Der er ikke kommet nogen forklaring på hvorfor. I oktober forsvandt han helt fra radaren hos de tyske myndigheder.

 

I november omtales han stadig på en sikkerhedskonference med henvisning til hans kontakt til Islamisk Stat. Men manden var væk – indtil nu.

Læs også
99 procent af skolens elever er indvandrere – der er masser af vold mellem børn, lærere og forældre, og nu har man hyret sikkerhedsvagter

 

I øvrigt var Amri også kendt af de amerikanske myndigheder for sin kontakt til Islamisk Stat og for undersøgelser på nettet af, hvordan man laver sprængstoffer.

 

 

Skamstøtte

Men han kan altså meget vel have gennemført terrorangrebet i Berlin.

 

Hvis han gjorde det, kunne han gøre det, fordi han fik lov til at komme ind i Europa. Og fordi han naivt blev behandlet som flygtningebarn. Og fordi de tunesiske myndigheder kunne slippe af sted med at nægte at tage imod ham. Og fordi overvågningen af ham svigtede.

 

Anis Amri er en skamstøtte over en fuldstændig forfejlet europæisk asylpolitik.

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article160511837/Geschichte-als-guter-Migrant-endete-damit-die-Schule-anzuzuenden.html

Læs også
Politimand retter hårdt angreb mod politisk korrekt politichef for at holde hånden over kriminelle muslimer

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…