Danskerne er blevet spurgt, hvor de har haft deres bedste hoteloplevelse – få svaret her

En undersøgelse fra Hotels.com viser, at danskerne har haft deres bedste hoteloplevelser i Danmark

 

Flest danskere svarer, at de har haft deres bedste hoteloplevelser i Danmark sammenlignet med andre populære danske feriedestinationer som Spanien, Thailand og USA

 

Det er især beboerne i Sydsjælland og på Lolland-Falster, der er vilde med de danske hoteloplevelser, mens indbyggerne i Hovedstaden foretrækker udenlandske hoteller

 

Der er vist ingen tvivl om, at der er mange steder i verden, hvor solen skinner mere end i Danmark, og hvor somrene ikke drukner i regn. Men hvis man spørger danskerne, behøver du hverken medbringe dit rødbedefarvede pas eller din parlør for at få et godt hotelophold.

 

I en undersøgelse fra hotelbookingportalen Hotels.com svarer hver tiende (10 %) nemlig, at de har haft deres bedste hoteloplevelse i Danmark. Således giver danskerne udtryk for, at de danske hoteller har givet den bedste oplevelse sammenlignet med hoteller på populære danske feriemål som fx Spanien, USA, Thailand og Grækenland. Spanien er dog lige i hælene på Danmark, idet 8 % af danskerne svarer, at deres bedste hoteloplevelse har udfoldet sig i spanske rammer, mens tallet er 7 % for både Thailand og USA.

 

Københavnerne sætter udenlandske hoteloplevelser højt

Det tyder på, at indbyggerne i Hovedstaden synes bedst om udenlandske hoteller. Således svarer 8 %, at hhv. Spanien og USA er de lande, hvor de har haft de bedste oplevelser på et hotel. Kun halvt så mange (4 %) af københavnerne har Danmark som favorit, når der skal peges på den bedste hoteloplevelse.

 

Derimod har især sydsjællænderne haft gode hoteloplevelser i Danmark. Her svarer næsten hver femte (19 %) nemlig, at deres bedste hoteloplevelse har fundet sted i Danmark.

 

Overordnet lader det dog til, at det godt kan betale sig at bruge en weekend eller ferie på en overnatning på et dansk hotel. Hvis man skal tro danskerne, er der i hvert fald mange fantastiske hoteloplevelser at hente i det ganske, danske land.

 

Om undersøgelsen og geografisk inddeling

Undersøgelsen er foretaget på internettet i perioden 8. december – 17. december 2015. I alt omfatter undersøgelsen 1.915 respondenter fra hele landet over 18 år. Undersøgelsens resultater er efterfølgende blevet vægtet på køn, alder og 10 lokalområder i Danmark i henhold til de af Danmarks Statistik oplyste gældende demografiske data for at sikre repræsentativitet.

 

Læs også
Undgå hackerne på sommerferien: Her er 10 gode råd

Se det 10-delte danmarkskort her.

 

Om Hotels.com

Hotels.com er ejet af Hotels.com, L.P. og er en af de førende online reservationshjemmesider med hoteller, der spænder fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og Bed & Breakfasts. Hotels.com har samlet al den information, du skal bruge for at reservere det perfekte hotelophold. Særlige apps til mobiltelefoner og tablets kan også downloades, hvilket giver kunder mulighed for at booke på farten med adgang til 20.000 last minut-tilbud.

 

Følg Hotels.com

På Facebook: Hotels.com Europe og på Twitter: HotelsdotcomEU.

 

© 2016 Hotels.com, L.P. Hotels.com, Det oplagte valg, Hotel Price Index, HPI og Hotels.coms logo er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Hotels.com, L.P. i USA og/eller andre lande. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

 

PRESSEMEDDELELSE 

 

Læs også
Tjek udløbsdatoen på dit EU-sygesikringskort inden sommerferien
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…