Fatema Abdol-Hamid advarer muslimer mod at fejre jul – hverdag i dansk parallelsamfund

Google Maps

Muslimen Fatema Abdol-Hamid advarer i et indlæg på Facebook-siden ”Vejen Til Islam” sine trosfælder mod at fejre jul og nytår. Ifølge de muslimske lærde er det simpelthen forbudt, skriver hun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skærmprint Uriasposten.

 

Fatema Abdol-Hamid er lillesøster til den mere kendte Asmaa Abdol-Hamid. Hun bor i det indvandretætte Bøgeparken ved Vollsmose i Odense.

 

Hele familien Abdol-Hamid er rollemodeller blandt muslimer. De står som stærke fortalere for mangfoldighed, dialog, tolerance og respekt.

 

Og man skulle synes, at når storesøster Asmaa Abdol-Hamid er ansat ved Fyens Politi som brobygger mellem islamisk og dansk kultur, så ville det også smitte af på søsteren.

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

Storesøster Asmaa følger selv koranens bud, for eksempel giver hun ikke selv hånd til mandlige kolleger. (Berlingske)

 

Nogle muslimer bøjer naturligvis de religiøse forbud, fordi de anser det som gavnligt for islams udbredelse og goodwill i ikke-muslimske samfund. Modsat er der muslimer, som lillesøster Fatema, der åbenlyst taler mod vestlige værdier og levevis.

 

I videoen nedenunder kan man høre en imam advare om, at det er værre end mord, at ønske glædelig jul!

 

”Man kan ikke sige glædelig jul, ikke engang hvis der kom et rumvæsen og han lovede ikke at sige det til nogen og man aldrig ville se ham igen. Det er accept af, at Gud blev født den 25 december, det er en stor synd … Det er værre end hor, at drikke alkohol og at slå nogen ihjel”, siger han.

 

Advarsler mod at have noget at gøre med de kristne højtider er dog langtfra nyt, og de kommer på alle niveauer lige fra at kigge på et juletræ som til at deltage i en julefest.

 

 

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…