‘Danmark skal ikke være varmestue for udvisningsdømte som Danny Abdallah’

Det kan være særdeles lukrativt, at være på tålt ophold i Danmark. Myndighederne gør nemlig sjældent noget ved det, når dem på tålt ophold gang på gang overtræder opholds- og meldepligten.

 

Og hvad værre er, mange af dem begår ny kriminalitet, for hvad har de at miste? Det værste, der kan ske, er et fængselsophold på økologisk halal-menu og med et varieret udbud af adspredelser indenfor murene.

 

Men det krænker danskernes retsfølelse, at disse udlændinge hæmningsløst udnytter den danske humanisme til at begå ny kriminalitet og måske trækker unge mennesker ind på en kriminel løbebane. Peter Kofod Poulsen fra Dansk Folkeparti siger:

 

-Jeg er simpelthen hamrende træt at, at kriminelle udlændinge tror, at de bare kan bruge Danmark som varmestue, hvor man kan begå grov kriminalitet og undgå at blive sendt tilbage til hjemlandet.

 

Er det dokumenteret hvor stort problemet er?

 

– Jeg har lige fået et svar fra ministeren, som viser hvor galt det står til. Af de udlændinge, der er på tålt ophold, er mere end hver tredje blevet dømt for eksempelvis narkokriminalitet, vold, tyveri, hælere eller brud på opholds- og meldepligten inden for de seneste 5 år. Her er altså tale om meget grov kriminalitet.

 

-Der er altså massive problemer med udlændinge på tålt ophold i Danmark, som begår grov kriminalitet.

 

-Derfor er det på tide, at vi tager fløjlshandskerne af, hvis vi skal have bugt med gruppen af forhærdede vaneforbrydere på tålt ophold. Regeringen og Folketinget må simpelthen til at tage sig sammen – og det i en vis fart.

 

Men hvad skal man gøre, hvis hjemlandet ikke vil tage imod de udvisningsdømte?

 

-De lande, der ikke ønsker at modtage deres egne kriminelle statsborgere, skal trækkes i eventuel ulandsbistand. For vores lille land skal ikke være endestationen for forhærdede, udenlandske kriminelle.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Men hvis det ikke lykkes, hvad stiller man så op?

 

-Hvis det alligevel viser sig umuligt at få kriminelle udlændinge på tålt ophold udvist, så må vi frihedsberøve dem. Vi må kort og godt få lukket dem inde, så de ikke er i stand til at begå ny kriminalitet og bidrage med ny utryghed i det danske samfund. Det vil øjeblikkeligt dæmme op for problemerne med de udenlandske kriminelle, der lige nu slår sig løs i Danmark.

 

Regeringen planlægger at åbne et udrejsecenter i Midtjylland, bla. beregnet på disse mennesker, så det synes du er en god ide?

 

-I høj grad. Dansk Folkeparti er klar til at handle, så vi kan få sat en stopper for det skråplan som en række personer på tålt ophold har bragt sig selv og deres omgivelser ud i.

 

Danny Abdallah

En kendt udlænding på tålt ophold er libaneseres Danny Abdallah som Den Korte Avis har skrevet om flere gange, senest 8.2. Han bor på en adresse i Aalborg.

 

Efter afsoning fik han tålt ophold og han blev placeret i Center Sandholm. Men her ville han ikke være. Det viste han blandt andet ved at tillægge sig en aggressiv og voldelig adfærd, så centerledelsen var nød til at mandsopdække ham. Men det var meget dyrt, så Abdallah fik åbenbart lov til at smutte til Aalborg, og der har han nu opholdt sig i flere år. Her lever han tilsyneladende med eget hus, hunde og store dyre biler.

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

 

Mener du, at en udvist som Abdallah burde placeres i det nye udrejsecenter i Jylland?

 

-Ja det mener jeg, og hvis han ikke vil rette sig efter myndighedernes anvisning, kan det ende med, at han bliver frihedsberøvet, med andre ord låst inde.

 

Tror du han vil finde sig i det?

 

-Så længe, han bare holdes indespærret, så er det det vigtigste. Jeg vil nu spørge ministeren om, hvordan hun vil sikre at Danny Abdallah og andre rent faktisk opholder sig på udrejsecentret.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…