Borger i Sønderborg blev vidne til groft overfald, men ofret ønskede ikke politiets indblanding

En borger i Sønderborg blev søndag eftermiddag vidne til et groft  overfald på en mand da han stod ud af sin bil.

 

Offeret, en 32-årig mand bosat i Flensborg, skulle aflevere sin bil til reparation hos en automekaniker på Grundtvigs Alle.

 

Men da manden stod ud af bilen, blev han passet op af fire mænd, der slog ham og stak ham flere steder på armene med en skruetrækker. Manden fik også skrammer, da han blev blev slået til jorden. Herefter forsvandt de fire mænd.

 

Manden ønsker imidlertid hverken at anmelde overfaldet eller behandles for overfaldet på skadestuen.

 

Ifølge politiet er det uvist, om offeret og gerningsmanden kendte hinanden. Politiet formoder, at både offeret og de fire gerningsmænd er udlændinge. (Jyske Vestkysten)

 

Omstændighederne ved overfaldet kunne pege i retning af, at parterne har kendt hinanden. Gerningsmændene synes at have ventet på offeret. Og offerets afvisning af at inddrage politiet tyder på, at der er en relation mellem parterne – måske af kriminel art – som han ikke vil have til myndighedernes kendskab.

 

Desværre er det ikke nyt, at parterne i en ”strid” ikke ønsker politiets indblanding. Det ses således ofte i store parallelsamfund som Gellerup og Vollsmose, hvor politiet ofte kommer til kort i deres efterforskning.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…