Han begik mange indbrud, og han tjente fedt på det – men når tyvekosterne skulle transporteres, var han yderst spartansk

Colourbox

En albaner begik over 20 indbrud på kort tid. Det skete i Østrig. I alt beløb hans tyvekoster sig til en værdi af knap 700.000 kr.

 

Politiet konstaterede, at indbruddene fandt sted i områder tæt på hinanden. Man forsøgte så at kortlægge mandens færden.

 

For god ordens skyld tjekkede man også overvågningsvideoer på togstationer, selv om det ikke ligefrem er normalt, at tyve transporterer deres bytte med toget.

 

Men trods den solide indtjening var denne albaner tilsyneladende yderst spartansk, når han drog af med tyvekosterne. Ikke noget med egen bil. Han tog toget – med varerne i en sæk!

 

Det kunne lade sig gøre, fordi han ikke løb med store apparater og den slags. Udover kontanter foretrak han smykker.

 

Så politiet fik bid, da de kiggede overvågningsvideoer fra togstationer. Den samme mand optrådte på videoer fra banegårdene i alle de lokalområder, hvor tyverierne blev begået.

 

På et tidspunkt fangede man ham på et kamera. Det viste sig, at han var ude for at sondere, hvor der lå nogle huse, der så lovende ud for en tyv. Da han vendte tilbage til stationen, klappede fælden.

 

Under politiets afhøring tilstod manden. Måske fortryder han nu sin forkærlighed for offentlig transport.

 

(Heute)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…