Bag indvandrers barbariske mishandling af ekskone ligger en total mangel på integration og et kæmpe svigt fra myndighederne

Arkivfoto: Steen Raaschou

”Evin” er nabokone til Kader K., som manden bandt til sin bil, hvorefter han slæbte hende i høj fart gennem den tyske by Hameln. Parret har været islamisk gift, men Kader forlod manden Nurretin efter kort tid.

 

Evin (opdigtet navn) fortæller til Die Welt, hvordan hun og mange andre så til i rædsel, da Kader råbte om hjælp og siden blev slæbte hen over asfalten, mens hendes lille søn kunne se til inde fra bilen.

 

Hun har mange rosende ord at sige om Kader. Hun tror, at mandens voldsomme aggressioner til syvende og sidst bundede i, at Kader blev for selvstændig og endte med at flytte fra ham. Det krænkede hans ære.

 

”Deres hoved er blevet tilbage i deres hjemland”

Evin, der selv har tyrkisk-kurdisk baggrund ligesom Kader og Nurretin, kender alt til den slags æresbegreber. Hun siger:

 

”Mændene i vores miljø er altid så ekstreme. Ved en hvilken som helst bagatel vil de slå løs og dræbe én. De er simpelt hen blevet tilbage i deres hjemland med deres hoved. De kommer ikke til at ændre sig.”

 

Hun siger, at de fleste mænd fra hendes hjemegn ville tænke på samme måde. ”Mændene gør alt, og kvinderne må ingenting.

 

Evin tænker på det billede, hun havde set i avisen af Nurretin efter anholdelsen. ”Han stod med rank ryg og så stolt ud.”

 

Hun tegner et billede af total mangel på integration. En mand som Nurretin lever fuldstændig i sin egen verden i forhold til det tyske samfund, som har taget imod ham. Han er komplet ligeglad med dets værdier. Men han er tysk statsborger.

 

Myndighedernes svigt

Kader er dog ikke kun offer for barbariske, kvindefjendske kulturtraditioner. Hun er i allerhøjeste grad også blevet svigtet af det tyske samfund i form af svage og politisk korrekte myndigheder.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker: ”Vi skal nok sørge for, at navnet Muhammed aldrig forsvinder”

Kun to dage før den frygtelige forbrydelse truede Nurretin Kader og hendes advokat på livet. Derefter meldte hun ham til politiet. Men de lod hende i stikken.

 

De indkaldte Nurretin til en ”fare-samtale” – altså en samtale for at afprøve, om han var til fare for Kader.

 

Men politifolkene blev stærkt beroligede over denne samtale. Nurretin havde gjort et ”fornuftigt indtryk”, så de så ikke noget behov for at foretage sig yderligere.

 

Hvor naive kan myndigheder være? De fik en sludder for en sladder af Nurretin og slugte den råt. Tilsyneladende førte de ingen tilsvarende samtale med Kader.

 

To dage senere slog han hende. Så stak han hende med en kniv og beskadigede hendes lunge og milt. Derefter bandt han hende til bilen og gav den ”fuld gas”, som Evin siger, med Kader på slæb i rebet. Bagefter var han stolt.

 

”Et fornuftigt indtryk”? Det var rent barbari.

 

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

Politi, dommere … og politikere

Formanden for Tysk Politiforbund, Rainer Wendt, retter samtidig skytset mod dommerstanden i forbindelse med sagen.

 

Wendt kritiserer, at manden var på fri fod efter ekskonens anmeldelse. Ifølge politiformanden har han en lang voldskarriere bag sig og har begået en stribe strafbare handlinger. Men han har aldrig været sat fast.

 

Selv nu tvivler Rainer Wendt på, at der sker ham noget særligt: ”Han finder sig en dommer, der giver ham ’endnu en positiv socialprognose’.”

 

Politiet føler sig fuldstændig ladt i stikken af dommere i retssystemet, der viser stor forståelse for forbrydere, siger han til ”Passauer Neuen Presse”.

 

Det kan være svært at gennemskue, hvor stor en del af ansvaret, der ligger hos henholdsvis politiet og dommerne. Men under alle omstændigheder ligger en meget stor del af ansvaret hos en tredje part:

 

Det er de politikere, der står bag den udlændingepolitik, som har bragt Nurretin og mange som ham til landet.

Læs også
Nykøbing Falster: Indvandrer sigtet for brand i sin egen butik – kynisk plan var tæt på at koste menneskeliv

 

https://www.welt.de/vermischtes/article159684479/Sie-sind-im-Kopf-einfach-zurueckgeblieben.html

 

https://www.welt.de/vermischtes/article159691615/Polizeigewerkschaft-zaehlt-wegen-Hameln-deutsche-Justiz-an.html

 

http://www.pnp.de/nachrichten/heute_in_ihrer_tageszeitung/politik/2304432_Gewerkschaft-Polizei-fuehlt-sich-von-Justiz-alleingelassen.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…