Asylansøger viste sin taknemlighed mod Danmark: Lavede væbnet røveri og nikkede en kvinde en skalle

Foto: Rigspolitiet

Asylansøgere har mange måder at vise deres taknemlighed på. Således begynder omkring en fjerdedel af dem at bestjæle og røve og plyndre deres danske værtssamfund for slet ikke at tale om voldtægter og indbyrdes slagsmål.

 

Det gælder blandt andet også en 25-årig irakisk asylansøger, som onsdag den 9. november ved 22-tiden frarøvede en mand sin bil.

 

Røveriet skete på en tankstation i Grenå, hvor en lokal 36-årig mand var ved at rengøre sin bil. Medens han sad inde i bilen og pudsede, rev den irakiske asylansøger døren op og med en kniv truede han ejeren ud af sin bil, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

 

Herefter satte asylansøgeren sig ind i den røvede bil og kørte bort i den.

 

Overfaldt kvinde og gav hende næseblod

Den 25-årige irakiske asylansøger blev dagen efter bilrøveriet under et stort politiopbud anholdt på Grenå Station midt om eftermiddagen.

 

Under grundlovsforhøret ved Retten i Randers i fredags kom det desuden frem, at asylansøgeren den 5. august havde nikket en kvinde en skalle og derpå slået hende så hårdt i ansigtet, at hun havde fået næseblod.

 

Ifølge vagtchefen ved Østjyllands Politi blev den irakiske asylansøger varetægtsfængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig og har anket varetægtsfængslingen til Vestre Landsret.

 

Kilde: Politiets døgnrapport

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…