Tyrkiet har sendt 970 imamer og kæmpesummer til moskeer i Tyskland – Merkel smiler og vil ikke se, hvad der er ved at ske

Europas syge mand Erdogan, prøver bevidst at undergrave Tyskland og dermed hele Europa.

 

Under et besøg i Tyskland advarede Erdogan de tyrkiske emigranter om, at assimilering er en krænkelse af menneskerettighederne. Det må vel siges at være en påstand.

 

I en tale til mere end 10.000 tyrkiske emigranter i Düsseldorf i februar 2011 sagde han: ” Vi er imod assimilering. Ingen skal være i stand til at rive os væk fra vores kultur og civilisation.”

 

For at understrege denne holdning til integration, har Tyrkiet sendt 970 imamer, hovedsagelig ikke tysktalende, til Tyskland for at lede henved 900 moskéer.

 

Disse moskéer er styret af Tyrkisk-Islamisk Union for Religiøse anliggender (DITIB) under det tyrkiske Direktorat for religiøse anliggender, og de må derfor antages at være de facto tyrkiske offentlige ansatte der adlyder den tyrkiske regerings ordrer.

 

Henved 1000 konservative imamer i Tyskland er altså direkte betalt af den tyrkiske stat. Disse imamer er ledere af moskeer rundt om i Tyskland. Dertil kommer at Saudi Arabien har lovet at financierer opførelsen af 200 nye moskéer i Tyskland.

 

Dette har ført til, at politikere i Tyskland ønsker en ‘Islam lov’ på linje med den som blev indført i Østrig i 2015. Den har til hensigt at dæmme op for ekstremisme og fremme integrationen ved at fremme en moderat europæisk Islamisme.

 

“Vi har behov for at være mere kritiske i vores holdning til den politiske Islam, fordi den forhindrer integrationen i vort land” siger Andreas Scheuer til Die Welt.

 

CSU-CDU

Andreas Scheuer er generalsekretær for CSU i Bayern, søsterparti til Angela Merkels CDU. Han mener, at man burde begrænse Tyrkiets økonomiske tilskud til moskeerne i Tyskland, og begynde at træne og autorisere sine egne imamer indenfor Tyskland.

 

Videre siger han: “Det kan ikke være sådan, at vi importerer ekstreme værdier fra andre lande. Tysk må være sproget i moskeerne. Det oplyste Europa skal ‘dyrke’ sin egen version af Islam. Vi kan ikke på den ene side indfører en Islam Lov, og på den anden side lukke vore øjne for det der bliver prædiket i moskeerne og af hvem det prædikes.”

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

I en artikel i Der Tagesspiegel stod der: “Forbundsregeringen har gennem de seneste årtier set med velvilje på det faktum, at Tyrkiets religiøse autoriteter har udøvet en stor indflydelse  på de tyske moskeer. Tyrkiet blev anset for at vær en sekulær stat, og dets indflydelse anset for at være St Skjold mod religiøs ekstremisme.”

 

Erdogans islamisme

Det var før Erdogan startede på at transformere den sekulære stat til en islamisk stat.

 

Under Erdogan har DITIB fået sit buget øget til € 1,8 milliard, hvilket er mere end hvad 12 tyrkiske ministerier anvender heri inkluderet udenrigsministeriet og indenrigsministeriet. Antallet af ansatte er forøget fra 72.000 i 2004 til 120.000 idag.

 

Kritikere anklager Erdogan for at anvende DITIB moskeerne til at forhindre integration i det tyske samfund. Den tyrkiske regering har gjort DITIB til en politisk front organisation for Erdogans AKP parti.

 

Chefen for Tysklands indenrigsefterretningsorganisation (BfV) Hans-Georg Maassen var alarmeret over det stigende antal af radikale arabisksprogede moskeer i Tyskland.

 

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

“Mange moskéer er domineret af fundamentalister og bliver overvåget grundet deres Salafistiske orientering.”  udtalte Maassen til Welt am Sontag, mange af disse moskeer blev finansieret af Saudi Arabien.

 

Merkels vægelsind og glæde ved Erdogan

Det er uklart om Angela Merkel vil støtte et forslag om en Islamisk Lov, set i lyset af hendes forgabelse i Erdogan, en mand der kontrollere adgangsvejene til Europa for muslimske flygtninge/migranter.

 

Hvis Merkel ville støtte et forbud mod fremmed finansiering af moskeer i Tyskland, er det sandsynligt at Erdogan vil trække sig ud af EU-Tyrkiet migrant aftalen.

 

Denne aftale er meget væsentlig for Merkel for at dæmme op for flygtninge/migrant strømmen ind i Europa. Det er blot endnu en indikation på den enorme indflydelse Erdogan har fået på Merkel og tysk politik.

 

En strammere asyllov

En ny lov skal stipulere migranters rettigheder og ansvar i Tyskland. Asylsøgende skal deltage i tyskundervisning og have træning i integration, hvis de ikke deltager bliver deres ydelser beskåret.

 

Læs også
Højaktuel bog om præsident Erdogan og hans Tyrkiet

Regeringen vil suspendere tyskeres og EU-borgeres forret til arbejde på bekostning af asylansøgere, man lover at oprette 100.000 jobmuligheder.

 

For at forhindre at der kommer flere indvandreghettoer, forbydes det flygtninge selv at vælge hvor de vil bo indtil der er sikret asyl. De der ikke overholder denne lov vil blive stillet overfor endnu ikke fastsatte sanktioner.

 

Loven vil også muliggøre et tætter samarbejde mellem de tyske efterretningstjenester og deres europæiske, NATO og israelske søster organisationer, i et forsøg på at bekæmpe terrorisme.

 

Kritikere af loven mener ikke, at den er skrap nok, de ønske hårdere sanktioner så som deportation overfor de migranter der ikke vil lade sig integrere. Scheuer insisterer på at muslimske migranter der ikke vil lade sig integrere skal udvises.

 

Kilde: Gatestone Institute.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…