Børn kan synes, at deres mødre er onde – men der er brug for mange flere “onde” mødre

Colourbox

Der findes mange onde” mødre, i hvert fald hvis du spørger børn, der har fået nej til mere slik eller skæld ud for at rode eller været ude for andre uretfærdigheder.

 

Men hvis dine børn siger, at du er ord eller sågar den ondeste mor i hele verden, så er det formentlig et rigtig godt tegn. For gode mødre er “onde” mødre. Det skriver Scarymommy.com.

 

Forstået som, at når du sætter regler og laver grænser for dine børn – og derved er lidt ond – så hjælper du dine børn til at vokse op og blive rare og anstændige mennesker, som kan begå sig blandt andre.

 

Så klap dig selv på skulderen, næste gang dit barn kalder dig ond eller streng.

 

Her er 6 ting onde mødre har tilfælles ifølge Scarymommy:

 

1. Vi lærer dem at verden ikke snurrer rudt om dem. Det kan godt være, at verden rent faktisk snurrer rund om os, men det behøver de ikke at vide. Onde mødres børn er ikke i fokus hele tiden, faktisk ignorerer de onde mødre til tider deres børn. De skal også kunne træde i baggrunden og se andres behov.

 

2. Vi får dem til at gå i tøj, der vil beskytte dem mod kulde og regn. Mange børn ser det som en straf at skulle have overtøj eller sokker på, men de onde mødre insisterer, fordi de gerne vil have, at børnene er varme og tørre – og raske.

 

3. Vi får dem til at gøre sig fortjent til deres belønninger. Intet er gratis, når du er en ond mor. Når den 8-årige datter plager om en mobiltelefon, fortæller vi hende, at hun ikke er gammel nok, og at hun må gøre sig fortjent til den. Det kan være god opførsel eller gode karakter eller noget tredje, der udløser det, når tiden er rigtig.

 

4. Vi tillader ikke ting, som andre forældre gør. Onde mødre er ikke bange for at sige nej, selvom de andre forældre i børnehaven eller klassen siger det modsatte. Så når alle andre forældre siger ja til, at deres 10-årige børn må bade på stranden uden voksne, så er der ikke sikkert, at de onde mødre siger ja.

 

5. Vi får vores børn til at rydde op efter sig. Når børnene smørrer leverpostej på køkkenbordet eller krummer på gulvet, får de besked på at tørre op efter sig selv. De onde mødre kan finde på at sætte dem i sving med klud og støvsuger.

 

6. Vi får dem til at udføre pligter – uden at de får penge for det. Onde mødre lærer deres børn, at de er en del af en familie, og derfor skal de hjælpe til – også uden at det udløser kolde kontanter. Når de har ordnet deres pligter, kan de lege er den onde mors tilgang til de stakkels børn.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Via dagens.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…