5000 tilfælde af grov kriminalitet blandt asylansøgere er blevet holdt hemmelige – “det kan blive værre endnu”, siger rigspolitichefen

Collage: Avpixlat
Udskriv

Kriminalitet begået af asylansøgere i Sverige er massiv. Det fremgår af daglige beretninger i medierne.

 

Men selv denne massive kriminalitet er kun en lille del af sandheden. Det står langt værre til. Asylansøgernes kriminalitet er højere. Mange forbrydelser er blevet holdt hemmeligt af politiet. Det afslørede Svenska Dagbladet fredag.

 

Avisen dokumenterer, at det svenske politiet har en hemmelig kode, som bliver brugt til at skjule, hvor enorm kriminaliteten er blandt asylansøgere.

 

Koden hedder “kod 291”. Bag den gemmer der sig mere end 5000 tilfælde af grov kriminalitet blandt især asylansøgere: Trusler, mishandling, selvmordsforsøg, påsatte brand, narko-kriminalitet, røveri, ja selv bombetrusler er med på listen.

 

Men alle disse forbryder er aldrig nået frem til offentligheden. Dem, der er mærket “kod 192” er forblevet skjult for offentligheden.

 

I sidste uge blev det afsløret, at politiet havde udsendt en instruks om ikke at omtale etnicitet, hudfarve og lignende på eftersøgte forbrydere. http://www.svd.se/internt-polisbrev-stoppar-signalement

 

Læs også
Garvet politimand har 30 års erfaring med muslimske parallelsamfund – nu advarer han om, at de er ude af kontrol

Men nu er det altså kommet frem at mørklægningen har været endnu værre.

 

Det bliver meget konkret dokumenteret af Svenska Dagbladet som offentliggør politiets lister. Det er lister som styk for styk viser den grove kriminalitet asylansøgere har begået. De er alle mærket med “kod 192” for derefter at være holdt hemmelig for offentligheden.

 

Det er kriminalitet begået over hele Sverige, hver dag døgnet rundt i sidste del af 2015. Det drejer sig om 450 slagsmål, 559 mishandlinger, 9 røverier, 194 tilfælde af forskellige trusler, to bombetrusler, 58 brande om meget mere.

“kod 291” blev indført som en reaktion på blodbølgen af asylansøgere, som i efteråret begyndte at skylle ind over Sverige. Det lagde et enormt pres på politiets ressourcer. Derfor blev der lavet denne regel for kriminalitet begået i forbindelse med asylcentre, skriver avisen.

 

Flere af forbrydelserne er tilsyneladende begået af illegale immigranter eller asylansøgere som er forsvundet fra asylcentrene.

 

Og tallene er tilmed højere end dem, avisen offentliggør. Det siger Tomas Wallberg, chef for den politienhed har at gøre med den kriminalitet der er knyttet til migrationen. Han fortsætter:

Læs også
Disse store klepperter skal forestille at være flygtningebørn – de har indtaget den svenske rigsdag for at presse politikerne til at give dem asyl

 

Asylcentrene blev overfyldte i løbet af efteråret. Den grove vold voksede. Det er måske ikke så mærkeligt. Men det har betydet en stor udfordring.

 

Rigspolitichefen Dan Eliasson siger, at det er en mærkning, som skal vise, at politiet har brug for flere ressourcer.

 

Han forudser at kriminaliteten blandt asylansøgere i fremtiden bliver endnu værre.

 

Der er nu forlydende om, at politiet for fremtiden vil være mere åbne. Det er glædeligt, hvis myndighederne holder op med at betragte befolkningen som børn, der ikke kan tåle at høre sandheden.

 

Så må det vise sig, hvor stor en kriminalitet i virkeligheden er, og hvordan befolkningen reagerer på det.

Læs også
I Sverige har de nu cirka én skudepisode om dagen – sådan undgår vi samme katastrofe

 

http://www.svd.se/rikspolischefen-om-flyktingboenden-kan-bli-annu-mer-brak/om/svenskt-flyktingmottagande

 

http://avpixlat.info/2016/01/29/over-femtusen-asylrelaterade-kod-192-brott-har-morklagts-av-polisen/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ