En bil blev i dag ramt af sten kastet fra motorvejsbro – 3-4 voksne mænd løb fra stedet

Modelfoto af motorvejsbro

Klokken 9.20 tirsdag morgen blev en lastbilchauffør ramt af sten, som blev smidt ned fra motorvejsbroen Bondehøjvej over Holbækmotorvejen nær Høje Tåstrup.

 

For godt en uge siden blev en en tysk mor dræbt af en stor flise smidt fra en bro mod motorvejen over Fyn.

 

Hun sad i en bil sammen med sin mand og deres søn på 5 år. Manden blev hårdt såret.

 

Politiet efterforsker det som drab.

 

Få dagen inden var noget tilsvarende sket samme sted.

 

I dagene efter den tyske kvinde blev dræbt blev der kastet med sten fra flere andre motorvejsbroer mod biler.

 

Og i dag skete det så igen.

 

3-4 mænd i alderen over 25 år er set løbe væk fra broen. En af mændene var iført en blå jakke.

 

Politiet efterlyser nu vidner der har set mændene.

” Stenene, der har ramt lastbilen på forruden, har sat mærker, men det er heldigvis ikke sådan, at ruden er gået i stykker,” siger Peter Grønbek, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, til Ekstra Bladet.

 

Har man oplysninger kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefon 114.

Læs også
To arabiske mødre stod på gangbro, mens deres børn kastede sten mod bil

 

Opdatering

Efter undersøgelser på stedet, melder politiet ud, at man nu er usikre på om der er blevet kastet sten fra motorvejsbroen.

 

“Det kan have været et hændeligt uheld, da en lastbil tirsdag formiddag blev ramt af sten”, siger Charlotte Skovby fra Københavns Vestegns Politi.

 

Politiet har fundet nogle sten på stedet, men man kan ikke sige, at de er blevet kastet ud fra broen. Derimod er det mere sandsynligt, at de kan være kommet fra en anden, forbikørende lastbil eller måske fra selve vejen, skriver DR.

 

“Men det er selvfølgelig noget, vi skal undersøge videre. Vi skal blandt andet kigge noget video igennem,” siger Charlotte Skovby.

 

Lastbilchauffører meldte om, at han havde set flere mænd løbe bort fra broen. Men der er tilsyneladende intet nyt om dem, så måske har det blot været en gruppe løbere der tilfældigvis løb over broen, eller chaufføren har set syner.

 

Læs også
Tiltale: Far ville dræbe sine børn med udstødningsgasser

Dét gjorde et vidne dog ikke sidste torsdag, hvor der på samme dag skete tre episoder med stenkast fra broer i Gladsaxe, Køge og Hvidovre.

 

Sent torsdag eftermiddag anmeldte en borger, at to mørkklædte personer havde stået på en bro over Avedøre Havnevej i Rødovre og kastet med sten mod kørebanen. Ingen personer kom til skade. Politiet har efterfølgende fundet flere sten i knytnævestørrelse, som nu indgår i efterforskningen. Det skriver Lokalavisen.dk. Stenen skal nu undersøges for DNA. (Tv2 Lorry)

 

Sten der blev kastet i Rødovre.

 

 

 

 

 

 

Læs også
Politimand: De kaster for at dræbe – dødsensfarlige sten igen kastet ned på motorvej, så meget ved vi om gerningsmændene

 

 

 

 

Her kan man se politiet vise den type betonsten der ramte det tyske ægtepar, på den fynske motorvej.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…