Fræk 3-årig stjal bilnøglerne, og tog en tur med stedfaderens bil – det gik lige så galt, som man kunne frygte

Foto: Privat

Pas på hvor du lægger dine bilnøgler. Især hvis der er små vovehalse i nærheden.

 

Det var en almindelig og rolig søndag morgen i Axminster i det sydvestelige England, da Natalie Young og hendes kæreste Chris pludselig fik sig noget af en forskrækkelse. Det skriver The Sun.

 

– Jeg var inde i huset, da jeg kunne høre min kæreste Chris begyndte at råbe. Han havde hørt naboens bil starte, og da han kiggede ud, kunne han se den køre frem og tilbage, fortæller Natalie Young til The Sun.

 

– Først troede jeg, at det var vores nabo, der sad i bilen, men så så jeg, at det var deres lille dreng, fortæller Natalie Young, der herefter fik en endnu større forskrækkelse.

 

For pludselig kunne parret se, hvordan naboens blå Peugeot pludselig bakkede med mod kurs mod Natalie og Chris’ røde VW Beetle.

 

15 meter nåede bilen at bakke, før den bragede ind i bagenden på VW’en, og undervjes kunne Natalie Young se, hvordan naboens tre-årige dreng grinede af fryd bag rattet.

 

Efter sammenstødet ringede Natalie og Chris straks til politiet, der ankom til stedet med et par spørgsmål til den lille drengs forældre.

 

Hans mor kunne herefter forklarer, at hun havde givet bilnøglerne til familiens baby som et legetøj, men at den tre-årige efterfølgende måtte have set sit snit til at stjæle dem, for pludselig var både dreng og bilnøgler væk. Og da drengens stedfar forinden havde parkeret bilen i baggear, var der kun én var at køre for den lille dreng, da han først havde fået startet bilen.

 

Natalie Young har siden forklaret, at hun ringede til politiet, da hun var bekymret for, at forsikringsselskabet ikke ville tro hende – og ganske rigtigt.

 

Da hun ringede til sin forsikring, havde de svært ved at forstå, hvad hun forklarede.

 

Læs også
Værd at vide om rustbeskyttelse af din bil

– Kan du gentage det? Var svaret fra den rystede forsikringsmand.

 

Nu venter Natalie på, at hendes forsikringsselskab kigger forbi for at vurdere skaderne, efter at forældrene til den tre-årige havde bekræftet hendes historie.

 

Efterfølgende kan Natalie Young godt smile af hele episoden.

 

– Først kunne jeg ikke tro, at det var sket – eller hvordan. Men nu kan jeg grine af det, og jeg er selvfølgelig glad for, at den lille dreng ikke kom noget til, siger hun.

a

a

 

 

Læs også
Politiet blev kaldt ud til ’husspektakler’ i Kolding – årsagen viste sig at være noget ud over det sædvanlige

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
To kvinder og to børn i chok: En sten ramte deres bil, da de kørte under en bro på motorvejen

 

 

 

 

 

Her rammer den 3-årige Nathalies røde bil

 

 

 

 

 

Læs også
Terroristerne i London sprang ud af bilen og råbte ”Dette er for Allah” – så stak de en ung kvinde 10-15 gange

 

 

 

 

 

 

 

Nathalie med bulen i bilen

 

 

 

Læs også
Hans bil brød i brand på vejen – så fandt han på en helt vanvittig metode til at slukke branden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris og Natalie

 

https://www.thesun.co.uk/uncategorized/1314765/rebellious-three-year-old-steals-step-dads-car-and-crashes-it-into-neighbours-motor/?CMP=spklr-_-Editorial-_-FBPAGE-_-TheSun-thesun-_-20160621-_-News-_-498609568-_-(Just)Textandlink

 

http://www.dagens.dk/viralt/fr%C3%A6k-3-%C3%A5rig-stj%C3%A6ler-sin-stedfars-biln%C3%B8gler-det-g%C3%A5r-lige-s%C3%A5-galt-som-man-kan-t%C3%A6nke-sig-til

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…