Et venstreorienteret kulturhus gav flygtninge gratis adgang – så skete der en voldsom stigning i seksuelle overgreb, og det har skabt drama

Kulturhuset (Wikimedia)

 I den tyske by Leipzig har man et kulturhus for unge, der hedder ”Conne Island”. Det er et samlingssted for mennesker på den yderste venstrefløj.

 

Stedet er fyldt med slagord mod ”sexisme”, ”homofobi” og ”racisme”, og der er godt med paroler såsom ”Fuck Police” og ”Kill the Cops”.

 

Dette røde kulturhus får en klækkelig støtte fra kommunen. Det er et velkendt fænomen, hvor man foregøgler, at venstreradikale grupper repræsenterer ”ungdommen”.

 

Stedet bliver styret efter gode socialistiske principper, hvor beslutninger kun kan træffes i enighed.

 

Men nu er kulturhuset røget ud i alvorlige problemer, der ryster de frelste meninger i deres grundvold. Det skyldes erfaringer med en række flygtninge, der er kommet i huset.

 

Seksuelle overgreb

Sidste år i marts fandt man ud af, at man ville gøre noget godt for flygtninge. Så man besluttede, at de skulle have gratis adgang til husets arrangementer, bortset fra et lille symbolsk beløb.

 

Den næsten gratis adgang gjorde sin virkning. Mange flygtninge begyndte at komme i huset. Der var bare ét problem:

 

Efter indførelsen af ordningen har stadig flere kvinder meldt sig med beretninger om seksuelle overgreb. En af de ansatte i huset, Hannes Schneider, udtrykker det således: ”Vi har oplevet et helt nyt aggressionspotentiale.”

 

Blandt overgrebene har man set det, som man på tysk kalder ”Antanzen”. Fænomenet er blandt andet kendt fra nytårsaften i Køln: En gruppe migranter slår ring om nogle kvinder og trænger ind på dem, hvorefter de begår seksuelle krænkelser og røverier.

 

I huset er man bekymret for, at mange af overgrebene slet ikke bliver anmeldt: ”Vi kan ikke vurdere, hvor højt mørketallet er, når det gælder overgrebene. Men beretningerne har fået os til at gå ud fra, at det ligger højt,” siger Hannes Schneider til Die Welt.

Læs også
Syrisk mand ville have en lægeerklæring – da lægen sagde nej, blev han slået ned

 

Nogle af flygtningene har også angrebet det frivillige sikkerhedspersonale. Når personalet truer dem med udsmidning, sker det ikke sjældent, at andre udlændinge beskytter dem og beskylder personalet for racisme.

 

Man har i flere tilfælde også set sig nødsaget til at søge hjælp fra politiet, hvilket udløst voldsomme anklager fra røde politi-hadere.

 

Åben debat

”Conne Island” har nu gjort det usædvanlige i disse kredse, at man har startet en åben debat om problemet. Det er sket med et oplæg, som man offentliggjorde den 7. oktober.  Stort drama.

 

Nu bliver man anklaget for ”racisme” i venstreorienterede kredse. I et indlæg i et rødt debatforum kaldes kulturhuset for eksempel meget smagfuldt for en ”reaktionær lorteforening”.

 

I de almindelige klubber, barer og dansesteder kender de alt til disse problemer. Det gælder også i Leipzig (og Danmark). Men når de forsøger at fortælle om forholdene i den virkelige verden, bliver de som regel fordømt af de politisk korrekte.

 

Læs også
For første gang siger en politisk leder direkte: ”Flygtninge får mere end pensionister – det skal laves om”

Det hele er vores skyld

Konflikterne omkring ”Conne Island” er ærketypiske for det venstreorienterede miljø.

 

Man bygger fantasifostre. Man udtænker en verden, der har meget lidt med virkeligheden at gøre. Og så kommer man ud i store vanskeligheder, når denne fantasiverden støder sammen med virkeligheden.

 

En af de typiske venstreorienterede fantasier er, at flygtninge per definition er gode mennesker. Og hvis de gør noget, der ikke er så godt, er det ikke deres skyld – det er vores samfunds skyld.

 

Derfor bør man fortie det, hvis flygtninge begår sexovergreb. For ellers kan det ”misbruges” til at påstå, at der er noget helt galt med deres kvindesyn – når alle venstreorienterede nu ved, at det hele er vores samfunds skyld.

 

Efterhånden trængte virkeligheden sig alligevel for meget på for folkene på ”Conne Island”. De var nødt til at se i øjnene, at flere flygtninge i klubben førte til flere sexovergreb.

 

Men denne åbenhed og realisme omkring de faktiske problemer er utilgivelig for mange venstreorienterede. De vil ikke opgive deres røde livsløgn.

Læs også
Man prøver at sælge et skønmaleri til befolkningen om, hvor godt det går med at få flygtninge i arbejde

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article158893095/Linker-Klub-zieht-Hass-aus-der-eigenen-Szene-auf-sich.html

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…