Video: Vestsjælland er kommet på verdenskortet med film, som er alt det modsatte af et fortravlet storbyliv

EN REKLAME FOR VESTSJÆLLAND HAR NÅET FORSIDEN PÅ HUFFINGTON POST, OG BLIVER OGSÅ OMTALT PÅ SIDER SOM DAILY MAIL, EVENING STANDARD OG MASHABLE. FLERE AF MEDIERNE HAR OGSÅ DELT VIDEOEN PÅ DERES SOCIALE NETVÆRK.

 

De tænkte nyt i VisitVestsjælland, da de skulle lave dette års sommerkampagne.

 

I stedet for at gå den traditionelle vej valgte turistorganisationen, der markedsfører Slagelse, Kalundborg og Sorø Kommune som turistdestination, at lave “Verdens mest afslappende film”. En syv minutter lang film, der er baseret på en række interviews med førende eksperter inden for områder som stress, lydterapi, fysiologi og mindfulness og består af langsomt panorerende naturoptagelser tilsat en dunkende, hjertelignende rytme. Formålet er at fremvise egnens smukke natur og på samme tid illustrere, naturens gavnlige indflydelse på vores psykiske og fysiske velbefindende.

 

Og nu har udlandet også fået øjnene op for filmen. Lige nu bliver den nemlig omtalt på en lang række af de mest besøgte, udenlandske hjemmesider som Huffington Post, Daily Mail og det populære teknologimedie Mashable.

 

Journalisten fra Huffington Post skriver eksempelvis, at filmen for ham resulterede i “et dybt, behageligt gab” mens Mashable opfordrer sine læsere til at “at tage lyddæmpende høretelefoner på og lytte til det yoga-time-agtige soundtrack for at opnå fuld effekt.”

 

BETALER SIG AT TÆNKE NYt

Hos VisitVestsjælland glæder man sig over filmens succes.

 

“Der er hård konkurrence om opmærksomheden på nettet, derfor er vi meget stolte af, at vores film nu bliver set af så mange mennesker uden for Danmark. Det beviser for os, at det betaler sig at turde tænke kreativt og lave noget, som ikke er set før,” siger Lars Nielsen, der er adm. direktør i VisitVestsjælland.

 

Håbet er, at regionen med kampagnen kan komme på verdenskortet som en slags refugium for fortravlede storbyturister.

 

“Stress har efterhånden udviklet sig til et af de største sundhedsproblemer i den vestlige verden. Det betyder, at folk i dag efterspørger feriedestinationer, som hjælper dem til at koble af og finde ro i samværet med familien. Derfor har vi valgt at gøre en dyd ud af, at vi ikke har kulørte lamper og larmende attraktioner på hvert et gadehjørne. I stedet har vi en masse uberørt natur, gode strande og de uventede oplevelser, der venter, når man vover sig ud i stilheden”, lyder det fra Lars Nielsen

 

Filmen kan ses her: www.sjællandsvestkyst.dk

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

FAKTA OM VISITVESTSJÆLLAND

VisitVestsjælland er den officielle turistorganisation for Slagelse, Kalundborg og Sorø Kommune og står for markedsføringen og udviklingen af Sjællands Vestkyst som turistdestination.

Med over 340 km. kyststrækning, syv øer og 11 lystbådehavne kalder området sig med rette for en kystdestination.

 

PERSONERNE BAG FILMEN:

 

Kontaktperson hos VisitVestsjælland:

 

Lars Nielsen, adm. direktør i VisitVestsjælland: 23 81 15 53, [email protected]

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…