Video: Hendes fyr havde været hende utro – så kontaktede hun et radioprogram, der hjælper folk med at få hævn over utro partnere …

25-årige Caro Vogel fra Østrig overraskede sin kæreste, Chris Roth, da han muntrede sig med en anden kvinde på bagsædet af sin bil. Og det var ikke en hvilken som helst bil. Det var den flotte BMW, hun havde foræret ham, så det var lettere for ham at finde et arbejde. Og dette var takken!

 

Caro blev så gal i skralden, at hun kontaktede det vanvittige lokale radioprogram ”Eksmænd”, hvis studieværter har specialiseret sig i at hjælpe folk med at få hævn over utro partnere. Hun ville gerne have dem til at smadre Chris’ BMW. Og det gjorde de så, med studieværten Captain Luke i spidsen. At dømme efter denne video, havde han stor fornøjelse ved det.

 

Man må sige, at han gik grundigt til værks – selv en gravko blev taget i anvendelse. Som man kan se, var der ikke meget bil tilbage efter den omgang.

 

”Det var rigtig sjovt, jeg fortryder intet,” sagde Caro til radioværterne.

 

Video-optagelsen af ødelæggelsen blev lagt ud på nettet, og lyden blev bragt i radioprogrammet.

 

Men ikke nok med det: Studieværterne ringede under programmet til Chris for at få hans kommentar: Han råbte ind i telefonen: ”Er I fuldkommen gale! Det var min bil, I totale tumper!”

 

Chris har stadig ikke noget arbejde. Og nu har han heller ikke en luksusbil, der kan gøre indtryk, når han søger et job.

 

Og kæresten Caro? Også hun er væk.

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/woman-smashes-up-cheating-boyfriends-5183423

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…