Video: Politimand skyder sig selv i maven i fuldkommen vanvittigt uheld, men slipper levende fra det

Politibetjent Darryl Jouett fra Kentucky i USA havde fri. Han var taget ud at spise med sin kone, og de var nu på vej ned i elevatoren for at hente bilen.

 

Så sker der noget ganske sælsomt, som bliver fanget af et overvågningskamera i elevatoren. Man ser optagelserne på denne video.

 

Jouett bærer pistol, og han ser ud til at tage den ud af hylsteret for at lægge den i frakkelommen. Formentlig for at have den parat, når de går hen til bilen (Daily Mail).

 

Men han kan ikke rigtig få pistolen i lommen, og pludselig går den af. Kuglen rikochetterer (springer tilbage) fra et eller andet sted i elevatoren og rammer ham i maven. Han falder på knæ i smerte.

 

 

Konen forsøger hektisk at ringe alarmcentralen op på sin mobiltelefon, men hun kan ikke få signalet igennem i elevatoren. Hun styrter derfor ud af elevatoren, da de er kommet ned.

 

I mellemtiden har Jouett sundet sig så meget, at han selv kan kravle ud af elevatoren. Han bliver bragt på hospitalet, hvor man heldigvis kan slå fast, at skaden ikke er livstruende.

 

Men politimanden vil nok være mere påpasselig med pistolen i fremtiden.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…