Video: Hvad laver denne mystiske mand i camouflage-dress? En berømt skuespiller kalder ham en helt, andre griner ad ham

You Tube / BBC

Manden i denne video præsenterer sit splinternye camouflage-dress. Det skal fremover bruges i en vigtig mission.

 

43-årige Andrew Hawes har tænkt sig at iføre sig den krigslignende påklædning for at ligge på lur i buskadset i den lokale park i den britiske by Leiston.

 

Det har dog ikke noget med krig at gøre. Hans fjende er hundeluftere, der ikke samler deres hunds efterladenskaber op!

 

Han vil springe ud fra buskadset

Hawes siger forventningsfuldt: ”Min camouflage er så god, at de ikke vil se mig.”.

 

De hundeejere, der selv samler op, vil han bare lade passere. Men her er, hvad han vil gøre ved dem, der lader hundebæen ligge:

 

”Hvis de ikke gør rent efter deres hund, vil jeg springe ud af buskadset og sige: ”Undskyld, vil du være så venlig at rydde op efter din hund? Du bliver filmet. Hvis du fjerner det, vil filmen straks blive slettet – hvis ikke, vil billederne af dig blive lagt ud på min Facebook-side, så du kan blive genkendt, og derefter vil jeg melde dig til politiet.”

 

Der er næppe nogen tvivl om, at synet af den sælsomt påklædte mand, der kommer springende ud af buskadset, i sig selv vil jage en skræk i livet på mange hunderejere.

 

”Børn kan blive blinde af hundeskidtet”

Andrew Hawes siger, at politiet har forsikret ham om, at hans planer om at stå i buskadset og filme er lovlige. Politiet skulle også have lovet at se på den dokumentation, han måtte komme med. I givet fald kan de udstede en bøde på omkring 800 kr. på stedet.

 

Hawes giver den ikke for lidt omkring sin missions betydning. Han taler ligefrem om, at han kan forhindre børn i at få hundeskidtet i øjnene og blive blinde af det.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Den er vist lige langt nok ude.

 

Hyldest fra berømt skuespiller

Men han har allerede fået over 600 medlemmer i en Facebook-gruppe og en del positive kommentarer på Facebook og Twitter.

 

Den berømte skuespiller Hugh Grant skrev ligefrem på Twitter: ”Min helt”.

 

Andre griner eller ryster på hovedet over hans planer om at skjule sig i buskadset i camouflage-dress – selv om langt de fleste sympatiserer med hans kamp mod hundebæerne.

 

En enkelt advarer ham om, at han kan komme galt af sted:

 

”Hans pointe er alle tiders, men hans måde at gøre det på er klam. Og han vil formentlig få et gok i trynen fra en eller anden, der tror, at han har onde hensigter.”

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

Men Andrew Hawes arbejder frygtløst videre med sin plan.

 

(Daily Mail, Daily Mirror)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…