Video: En pige er i et stormagasin med sin tante, tanten kværner i mobil og holder ikke øje med pigen – så opstår et frygteligt drama

En 5-årig pige og hendes tante er taget en tur i et stormagasin. De står henne ved rulletrappen. Tanten kværner i sin mobil og forsømmer at holde øje med pigen.

 

Pigen, der åbenbart hedder Linara, står og lægger hænderne løst på rulletrappens gelænder. Så bliver hun dristigere og tager hårdere fat om gelænderet. Det udløser et frygteligt drama.

 

Linara bliver trukket med op af rulletrappen, mens hun holder om gelænderet. Hun havner på ydersiden af gelænderet, hvor hun kan falde ned.

 

Tanten får omsider flyttet sin opmærksomhed fra mobilen og ser, hvad der sker. Hun styrter til og når lige at få fat i pigens arm. Men hun kan ikke holde hende. Efter et kort øjeblik styrter Linara en etage ned til stueetagen.

 

Vidner siger, at tanten var så chokeret, at hun var ved at besvime, da hun kom ned i stueetagen.

 

Men det gik heldigvis ikke nær så galt, som man kunne have frygtet. Linara kom på hospitalet, men her kunne lægerne konstatere, at hun var sluppet meget heldigt. Hun fik kun slag og skrammer.

 

Morale: Når du er sammen med din niece, er du sammen med din niece – og ikke med din mobiltelefon.

 

 


(Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…