Video: 13-årig pige kæmpede så hårdt, at voldtægtsmanden tog flugten

Hun kom gående hjem fra skole sidste tirsdag. Da hun nærmede sig hjemmet i San Jose i Californien, mærkede hun, at en mand gik bag hende.

 

Han følger hende op til hoveddøren og siger, at han er faret vild. Men så vil han vide, hvad hun hedder, og hvor gammel hun er.

 

Ifølge pigen, der er anonym, begynder han at stille hende forskellige ”upassende spørgsmål”.

 

Hun forsøger så at komme ind i huset og lukke døren i hovedet på ham. Men det forhindrer han, og han trænger med ind.

 

Da de kommer indenfor overfalder han hende, tilsyneladende i et forsøg på at voldtage hende. Men som man kan se på overvågningsvideoen, kæmper hun indædt imod og får ham blandt andet slået i ansigtet.

 

Det får ham til at trække sig. I første omgang står han noget tøvende ved døren, som om han ikke rigtig kan bestemme sig. Men så tager han flugten.

 

Den 13-årige pige gemmer sig i et skab og sender en sms til sin far: ”Far, kom hjem nu. En fyr prøvede at voldtage mig.”

 

Mand anholdt

Overvågningskameraets billeder gav politiet noget at arbejde med. I fredags kunne de anholde en 31-årig mand ved navn Mohammad Khaliqi og sigte ham for seksuelt overfald og andet.

 

Politiet formoder, at han er identisk med en mand, der efterlyses for et seksuelt overfald på en 28-årig kvinde på et toilet i en købmandsforretning.

 

Den formodede gerningsmand havde barberet sit hoved og fjernet sit skæg, efter at overvågningsbillederne var blevet offentliggjort. Naboer fortalte politiet, at han var flygtet fra sin bolig midt om natten. Men politiet fandt ham i en by lidt nord for San Jose. Nu sidder han fængslet.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Den 13-årige pige er meget mærket af den modbydelige oplevelse. Til TV-selskabet ABC siger hun: ”Jeg er stadig virkelig skræmt. Min tillid til verden omkring mig er blevet meget lav.”

 

Det tro da pokker.

 

Se video her:


(ABC, Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…