Verdens 10 højest beliggende hotelværelser – se den vilde luksus, hvis du ikke lider af højdeskræk

Foto: Jumeirah Emirates Tower, Dubai

Luksushotellerne rundt om i verden når, i bogstaveligste forstand, nye højder hele tiden.

 

Hotelsøgemaskinen trivago præsenterer her nogle af hotelverdens højdepunkter: 10 hoteller, som alle er beliggende i verdens allerhøjeste bygningsværker.

 

Med en beliggenhed på op til godt 500 meter over landjorden, kan man nyde en fantastisk udsigt på flere kilometer. Udover den mageløse udsigt kan flere hoteller prale af at være tegnet af verdens førende arkitekter.

 

1. Hotel Park Hyatt Shanghai, Kina – 494 meter

Foto: Hotel Park Hyatt Shanghai

 

Hotel Park Hyatt er beliggende i de berømte Shanghai World Financial Center Towers, midt i forretningskvarteret i Lujiazui, Pudong.

 

Med baggrundsmusik som er specielt komponeret til hotellet, en infinity-pool, tai chi-undervisning og restauranter i moderne og sofistikeret stil, udgør Park Hyatt en oase af luksus højt oppe i luften.

 

Med sine 494 meter kan gæsterne nyde udsigten, som strækker sig langt over den kogende metropol, som Shanghai er.

 

 

Læs også
Tre guldkorn om at rejse på budget

2. Hotel The Ritz-Carlton, Hong Kong – 484 meter

Foto: Hotel The Ritz-Carlton

 

Ritz-Carlton-hotellet i Hong Kong er beliggende i de 16 øverste etager i det 484 meter høje International Commerce Centre.

 

På toppen af hotellet vil gæsterne kunne nyde en drink i baren OZONE eller tage en dukkert i hotellets infinity-pool.

 

For at sikre gæsterne optimal udbytte af den fantastiske udsigt over Victoria Harbour og Hong Kong Island, har hotellet udstyret samtlige værelser med teleskop.

 

Hotellet er ikke bare et af verdens højeste, men byder også på en af verdens højest beliggende Michelin-restauranter, nemlig Tin Lung Heen på 102. etage.

 

Læs også
Landegrænser for bankoverførsler udtværes af ny teknologi

En etage længere op kan man nyde en Chocolate Afternoon Tea i hotellet chocolade-baseret café, Chocolate Library.

 

 

3. The St. Regis Shenzhen, Kina – 442 meter

Foto: The St. Regis Shenzhen

 

Centralt beliggende i forretningsdistriktet Luohu, ligger skyskraperen Kingkey 100. Bygningen er Kinas femte højeste, og de 100 etager rager mere end 440 meter op i luften. Hotel St. Regis Shenzhen finder man mellem 75. og 98. etage.

 

Læs også
27-årig kvinde har besøgt alle verdens lande på 1,5 år

Hotellet er placeret tæt på museer, teatre, parker og gode shoppingmuligheder. Desuden kan man, med en kort køretur, besøge den idylliske Dapeng Bay eller Window of the World – en forlystelsespark med kopier af 130 af verdens mest kendte turistattraktioner.

 

 

4. Four Seasons Hotel Guangzhou, Kina – 438 meter

Foto: Four Seasons Hotel Guangzhou

 

Det 438 meter høje International Finance Center i Guangzhou danner rammen om det luksuriøse Four Seasons Hotel.

 

Bygningen er opført i det trendy kvarter Pearl River New City, som forventes at blive det nye forretnings- og kulturcentrum for hele Guangzhou distriktet.

Læs også
Gæster kunne ikke komme ind på deres værelser – en hacker havde blokeret deres nøglekort og krævede løsepenge

 

På hotellet kan du nyde spa-områdets faciliteter med udsigt over Pearl River eller indtage et traditionelt kantonesisk måltid i restauranten Yu Ye Heen på 74. etage.

 

 

5. Grand Hyatt Shanghai, Kina – 420 meter

Foto: Grand Hyatt Shanghai

 

Grand Hyatt Shanghai åbner dørene til intet mindre end 555 luksuriøse værelser og suiter fordelt på de 40 øverste etager af den 420 meter høje skyskraber Jin Mao Tower fra 1999.

Læs også
Her får du mest for pengene i 2017 – billige hoteller, som gæsterne er glade for, i 10 europæiske storbyer

 

Inden for kort afstand fra hotellet finder man Super Brand Mall, det berømte tv-tårn Oriental Pearl og den populære promenade The Bund, som strækker sig langs Huangpu-floden.

 

Nyd beroligende spa-behandlinger, slap af i den indendørs pool med panoramaudsigt over Shanghais skyline eller forkæl smagssanserne med et besøg på en af hotellets 9 lækre restauranter.

 

 

6. JW Marriott Marquis Dubai, Forenede Arabske Emirater – 355 meter

Foto: JW Marriott Marquis Dubai

 

JW Marriott Marquis er beliggende i to skyskrabere på hver 355 meter. De to bygninger er udelukkende dedikeret til hotellet, som derfor er opført i Guinness Rekordbog som verdens højeste hotel.

 

Det ene af de to tårne er allerede åbnet, mens det andet antages at åbne i løbet af 2014. JW Marriott Marquis er tegnet af arkitekt Ashok Korgaonkar og består af intet mindre end 1608 værelser og suiter, 14 restauranter og barer, indendørs og udendørs pools, butikker, fitnesscenter samt et spa- og wellnessområde på hele 3700m2.

 

Nyd en drink og en helt speciel udsigt fra Vault Lounge, placeret på 71. og 72. etage.

 

 

7. Rose Rayhaan by Rotana, Dubai, Forenede Arabiske Emirater – 333 meter

Foto: Rose Rayhaan by Rotana

 

Fra 2009 og indtil åbningen af JW Marriott Marquis Dubai i 2012, var Rose Rayhaan by Rotana anderkendt som verdens højeste hotel af Guiness Rekordbog.

 

Det fem-stjernede hotel er 100% alkoholfrit og består af 72 etager med luksus. Udover de 462 rummelige værelser og suiter tilbyder Rose Rayhaan by Rotana på swimmingpool, jacuzzi, sauna og mulighed for en afslappende massage.

 

Godt 1,5 km fra hotellet ligger en af verdens absolut største shopping-centre, Dubai Mall.

 

8. Baiyoke Sky Hotel Bangkok, Thailand – 328 meter

Foto: Baiyoke Sky Hotel Bangkok

 

Baiyoke Sky Hotel nyder en beliggenhed i Thailands højeste bygning, Baiyoke Tower II. Skyskraberen ligger i Pathumwan i det centrale Bangkok med kort afstand til utallige shoppingmuligheder.

 

Af luksuriøse hotelfaciliteter kan nævnes fitnesscenter, spa-afdeling, skønhedssalon samt observationsterrasse, golfbane, swimmingpool og ikke færre end 7 restauranter.

 

På hotellets roterende tagetage kan gæsterne frit nyde live-underholdning og den fantastiske udsigt over Bangkoks skyline.

 

 

 9. Burj Al Arab, Dubai, Forenede Arabiske Emirater – 322 meter

Foto: Burj Al Arab

 

Burj Al Arab er ikke bare et af verdens højeste hoteller, men utvivlsomt også et af verdens mest luksuriøse. Hotellet, som er tegnet af arkitekten Thomas Wills Wright, er flere gange blevet kaldt verdens eneste 7-stjernede hotel.

 

Hotellet består udelukkende af suiter, som varierer mellem 169 m2 og 780 m2. Nyd en formidabel middag lavet med råvarer, som er fløjet ind fra alle verdenshjørner.

 

Udsigten over den arabiske golf fra hotellets stilfulde restaurant, Al Muntaha, fejler bestemt ikke noget, og der er kun adgang til Burj Al Arab, hvis man har lejet en suite eller har en middagsaftale.

 

 

10. Jumeirah Emirates Tower, Dubai, Forenede Arabiske Emirater – 309 meter

Foto: Jumeirah Emirates Tower

 

Dubai er de senere år blevet kendt som byen, hvor der ingen grænser er. Blandt andet med verdens største indendørs skibakke, kunstige øer og verdens højeste skyskraber, Burj Kalifa.

 

Med 56 etager, 400 værelser og 309 meter i højde springer Jumeirah Emirates Tower ind i rækken af storslåede bygningsværker i Dubai.

 

Hotellet er moderne indrettet med store værelser, som alle tilbyder en lounge og udsigt over Dubais skyline. Fra beliggenheden på Sheikh Zayed Road er der nem adgang til seværdigheder som Dubai Mall, Dubai Zoo og ikke mindst hotellets private strand, Jumeirah Beach.

 

 

Kilde: trivago

 

www.trivago.dk giver rejsende en unik mulighed for at finde det perfekte hotel til den bedste pris. Hver måned hjælper trivago over 80 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 175 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 700.000 hoteller og 120 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago, som dermed giver brugerne de bedste informationsvilkår i deres rejseforberedelse. trivago GmbH blev grundlagt i 2005, og har hovedkvarter i Düsseldorf, Tyskland.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…