Vejrprofet forsvandt fra TV efter kritik af klima-industrien

You Tube

Hvorfor er meteorologen Philippe Verdier, der præsenterede vejrudsigterne på TV-kanalen France2, pludselig forsvundet fra skærmen?

Det er ikke oplyst, om han vender tilbage og i så fald hvornår.

Men det menes, at hans forsvinden skyldes at han har skrevet en bog “Climat Investigation”, hvor han sætter et stort spørgsmålstegn ved det rimelige i, at de påståede menneskeskabte  klimaforandringer berettiger skabelsen af en indbringende industri med vindmøller og solceller og anden varig energi.

 

Debatindlæget fra en populær skærmtrold betragtes som højst uheldigt, når Frankrig skal være vært for Forenede Nationers klimakonference COP 21 fra 30. november til 11. december.

 

Sporene fra fiaskoen i Bella Centret i København skræmmer, så al kættersk tale à la Lomborg er ubekvem for myndighedspersoner fra præsident Francois Hollande og nedefter.

 

Det er magtpåliggende for fransk stolthed, at konferencen får et positivt resultat, så derfor er Philippe Verdier indtil videre gjort til en Orwellsk uperson.

 

I sin bog citerer Verdier mange klimaskeptikere og kritiserer, at de har svært ved at komme til orde i TV og trykte medier.

 

Han var på orlov, da hans bog blev udgivet, og TV-stationens ejere gav ham besked om, at han ikke behøvede at skynde sig tilbage.

 

http://www.france24.com/en/20151015-france-top-weatherman-row-over-climate-change-book-philippe-verdier-cop21

 

http://wattsupwiththat.com/2015/10/15/frances-top-tv-weatherman-suspended-for-criticising-climate-dogma/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…