Tre mænd likvideret i en lejlighed – en af dem var søn af fremtrædende imam

Islamisk Kulturcenter. Google Maps

Tre unge mænd blev brutalt likvideret, mens de lå og sov i en lejlighed på Frederiksberg. Det skete den 12. november.

 

De tre døde mænd er 23-årige Suhaib Jaffar, 19-årige Phillip Farcinsen Leth Rasmussen og 24-årige Mike Patrick Vinther og. Ifølge Uriaspostens kilde var alle tre muslimske mænd.

 

Suhaib Jaffar var født muslim, mens Mike Patrick Vinter og Phillip Farcinsen Leth Rasmussen var konverteret til islam.

 

De tre mænd var tilsyneladende forbundet i et kriminelt broderskab.

 

Mike P. Vinter og Phillip F. L. Rasmussen er tiltalt i en sag om bl.a. en skarpladt pistol og hash-handel i en lejlighed med tyvekoster i Vanløse.  Da de var i retten blev der fremlagt en seddel med 12 navne. Tre af navnene var de tre mænd, som  blev likviderede. (BT)

 

Den tredje mand Suhaib Jaffar var også kendt af politiet. Suhaib Jaffer blev i maj 2013 fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling for grov vold.

 

Suhaib Jaffar har gjort sig bemærket i medierne siden 2008 hvor han i en artikel i Berlingske fortæller om hvorfor muslimerne går amok med ildpåsættelser mm.

 

Suhaib Jaffar fortæller fra Lalandia, hvor han er på kommunalt betalt ferieophold med fire andre unge og tre pædagoger. Et initiativ sat i værk af Købehvans kommune for at få foreningsløse unge med indvandrerbaggrund ind i klub- og foreningslivet :

 

”Hærværk er den eneste måde, vi kan vise vores frustration på,” sagde han og forklarede at ildspåsættelser over hele landet både skyldes politiets hårdhændede behandling, Muhammedtegningerne og racisme.

 

Broderen er også voldsmand

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Suhaib Jaffars lillebror – Osama Jaffar – blev ligeledes i 2013 idømt en dom på 8 års fængsel for dødsvold mod en ung pædagogstuderende Ali Agha. Osama Jaffar blev desuden betinget udvist af Danmark. Begrundelsen for at gøre udvisningen betinget var, at Jaffar ikke har tilknytning til eller taler sproget fra sit hjemland, Irak. (Berlingske)

 

Dødsvolden opstod fordi Osama Jaffar og tre af hans venner var utilfredse med, at Ali smsede med Osamas kæreste. Derfor tævede de ham til døde på et stisystem i Vollsmose. Obduktionen viste, at dødsårsagen var læsioner i hjernen som følge af stump vold.

 

Begge brøderene Jaffar er altså henholdsvis sigtet og dømt for grov vold. De har baggrund i en meget religiøs muslimsk familie.

 

Faderen er en anerkendt imam

Jaffar-brødrenes far Khalil Jaffar Mushib er en fremtrædende imam hos Islamisk Kulturcenter på Nørrebro.

 

Det er denne imam, der har bemyndigelse til at udstede officielle danske halalcertifikater, Halal Food Monitoring Counsel ApS.

 

Imamen Khalil Jaffar Mushib kom til Danmark fra Bagdad i år 2001, med henblik på at være imam for irakiske flygtninge. Han er godkendt af Den Arabiske Liga, og han var på daværende tidpunkt den højst rangerede muslim i Danmark.

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

Voldbrøderenes far er i dag en særdeles fremtrædende religiøs forkynder i Danmark, foruden at han gennem alle årene har siddet enevældigt på guldåren halal-certificering, og han inviteres via sin høje position til at deltage i tværreligiøse dialogmøder på aller højeste plan.

 

Han har gennem alle årene været tilknyttet Islamisk Kulturcenter og Moskéen på Horsebakken i Københavns nordvestkvarter.

 

Afdøde Suhaib Jaffar var således omkring 9 år og broderen omkring 6 år da de kommer til Danmark i 2001. Alligevel påstås det, at Osama har glemt sit modermål.

 

Det kan undre, især fordi faderen i 2004, tre år efter sin ankomst endnu ikke havde lært at tale dansk. (Berlingske)

 

Men alligevel bliver det godtaget af retten og brugt som en del af begrundelsen for den betingede udvisning.

 

Man må ærligt håbe, at imamen har større succes med sine undersåtter, end hvad han har haft som familiefar.

Læs også
Socialdemokratisk politiker: ”Vi skal nok sørge for, at navnet Muhammed aldrig forsvinder”

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…