To indbrudstyve stjal husets overvågningskameraer og tog dem med – smart, troede de, men der var lige noget, de ikke var klar over

Som man kan se, går de to indbrudstyve på denne overvågningsvideo virkelig til makronerne. De flår løs i en fladskærm for at få den ned fra væggen, men det lykkes ikke.

 

Til gengæld kommer de af sted med andre ting: computer-udstyr, penge og … en græsslåmaskine. Det foregår i Nashville, Tennessee.

 

Tyvene giver den bare hele armen og gør sig ikke den ulejlighed at dække deres ansigter. De tror nemlig, at de har regnet den ud: De piller husets overvågningskameraer ned og tager dem med sig, da de går. Så er der jo ingen, der kan se billederne af dem!

 

Men her var der altså noget, de ikke lige var klar over: Sådan et kamera sender med det samme overvågningsbillederne videre til en server, hvor de så kan hentes af politiet. Billederne bliver ikke liggende inde i kameraet, og de forsvinder ikke, fordi man tager kameraerne med.

 

Så ved de det til næste gang. Men det kan vare nogen tid, fordi politiet er i hælene på dem og vel snart får dem sat fast. Takket være overvågningsbillederne.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…