Thorning har brugt bunker af penge på et ”brev” til det halve Danmark – nu beskyldes hun for løgn

1,5 millioner husstande har modtaget en valgfolder fra Helle Thorning-Schmidt.

 

Men det er ikke en almindelig valgfolder med partibogstav og et smilende billede. Folderen er camoufleret som en rudekuvert i A3-størrelse.

 

Det ligner et brev fra myndighederne. Men det er det langtfra.

 

I konvoluttens rude står der:

 

Kære dansker

Danmark er ude af krisen

nej til Lars Løkke Rasmuss

 

Når man åbner ”rudekuverten” kan man læse den fulde tekst, der står:

 

Danmark er ude af krisen. Nu skal vi holde fast og sige nej til Lars Løkke Rasmussen og Venstres nulvækst.

 

Herefter forklarer Helle Thorning-Schmidt hvorfor vælgerne skal sige nej til Lars Løkke Rasmussen og Dansk Folkeparti, fordi de peger på Lars Løkke Rasmussen som Statsminister.

 

“Venstre vil give skattelettelser i stedet for at bruge flere penge på sundhed og omsorg for vores ældre”, skriver Helle Thorning-Schmidt.

 

Læs også
TV2 gik over stregen i forhold til Dansk Folkeparti, men trækker nu tilsyneladende i land

Venstres politiske ordfører Inger Støjberg skriver på Facebook, at folderen er en løgnekampagne mod Venstres udgiftsstop.

 

”Helle Thorning vil forsøge at bilde danskerne ind, at Venstre vil fyre i tusindvis af offentligt ansatte. Det er løgn og udtryk for desperation. Og det er tilmed grænseløst hykleri, at Socialdemokraterne påstår, at Venstre vil fyre offentligt ansatte, når der er blevet 12.600 færre fuldtidsansatte i kommunerne på Thornings vagt.” (Facebook)

 

Hvem betaler Helles brev til danskerne

Flere vælgere har undret sig over, hvem der betaler for omdelingen af 1,5 millioner breve.

 

De fleste dvs. 1,2 millioner husstande har modtaget brevet, som om det var sendt direkte fra HTS.

 

De resterende 300.000 breve er afsendt fra socialdemokratiske borgmestre rundt om i landet.

 

Taksten for et almindeligt brev af den størrelse er 10 kr. Så hvis HTS har betalt fuld takst, er der tale om adskillige millioner kr.

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

Hertil kommer de 300.000 breve som de socialdemokratiske borgmestre har sendt afsted.

 

Den Korte Avis har forsøgt at finde ud af det.

 

I Norddjurs Kommune fortæller byrådsmedlem Inger Andersen (O), at ifølge den socialdemokratiske borgmester, så er det Socialdemokratiet som har betalt for de mange breve.

 

I Favrskov Kommune har byrådsmedlem Eva Damsgaard stillet samme spørgsmål til kommunens borgmester, han oplyser som i Norddjurs Kommune, at det er Socialdemokratiet som har betalt.

 

Hvorfor skal borgernes postkasser være pivåbne for sådan noget skrammel?

Brevet fra Helle-Thorning-Schmidt og de socialdemokratiske borgmestre blev omdelt af Post Danmark i et omslag, hvor det forklares, hvorfor man kan finde valgreklame i postkassen, selvom man er tilmeldt Nej Tak-ordningerne. Der står:

 

Læs også
Danmark går til valg i en stemning af mistillid til politikerne og utilfredshed med demokratiet – det stiller enorme krav til blå bloks valgkamp

Selv om denne adresse er tilmeldt en af ordningerne, er der stadig nogle typer materiale, man vil modtage. Det kan f.eks. være information fra staten, regionerne eller kommunerne, materiale fra politiske partier, indsamlingsmateriale fra velgørende foreninger, kirkeblade eller information om vandforsyning.

 

Fair nok at borgernes postkasser er åbne for informationer fra stat, amt eller kommune. Men det er ærlig talt ikke i orden, at man er tvunget til, at modtage stakke af uvedkommende reklame fra diverse politiske partier, og især ikke når propagandaen er utroværdig og mest handler om at rakke modparten ned.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…