Unge, der hader Danmark, spyttede på soldat i uniform og råbte “ISIS”!

DKA/Colourbox

Forleden kom det frem, at en soldat i uniform var blevet chikaneret groft af to unge mænd med anden etnisk herkomst. Det skete, da han på vej hjem fra arbejde gik ind i Bauhaus.

 

Inde i butikken blev han antastet af de to mænd. De spyttede på ham og råbte “ISIS!” efter ham flere gange (det vil sige Islamisk Stat).

 

Had til det danske forsvar. Hyldest til Islamisk Stat.

 

Historien er kommet frem, fordi soldatens kone efterfølgende har spurgt den konservative politiker Naser Khader, hvad de skal stille op.

 

Soldaten og hans kone har to mindreårige børn, og de har for nyligt købt hus i et område ikke så langt fra det indvandrertætte Vollsmose.

 

Det unge par tænker nu på, om de kan leve trygt i området med en soldat i familien.

 

De taler om, at det måske er bedst, at far tager uniformen af, før han tager fra arbejde og henter børnene i institutionen. Derfor spørger parret Naser Khader til råds. (“Verden ifølge Khader”, BT).

 

Naser Khader var usikker på, hvad han skulle svare. Derfor spurgte han på Facebook, om der var andre soldater med lignende oplevelser. Efter svarene at dømme er det et velkendt problem. Både soldater og andre har skrevet om deres oplevelser, og deres reaktioner kan ses i kommentarsporet til Naser Khaders Facebook-opdatering her.

 

Nærværende artikel har trukket de pårørendes og soldaternes svar ud, i det følgende citeret i kursiv.

 

Mange har negative oplevelser

En soldat fra Odense svarer, at han aldrig selv er blevet chikaneret, men at han ved, at flere kolleger har haft problemer i bybilledet.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

En anden soldat på Amager skriver:

 

Jeg kom gående på vej hjem fra arbejde, da en gruppe på 10 -15 2. generations drenge begyndte at råbe alskens skældsord efter mig, og at jeg havde skudt deres far og bror osv. osv.  Jeg har også fået ridset min bil, bagskærm til førerdør, fordi 4 knægte så mig stige ud i uniform.

 

En kvinde har samme oplevelser:

 

Tilråb efter soldater i uniform sker også flere steder på Amager hvor jeg bor – desværre.

 

Men det er ikke kun soldater i uniform der pirrer, det er nok at have en støttesløjfe på bilen.

 

Vi er blevet råbt ad, fordi vi havde “Støt vore soldater” sløjfen på bilen, skriver en kvinde fra Høje Tåstrup.

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

Er selv soldat og er flere gange blevet antastet af indvandre på Odense banegård. Sidst var det af 2 somaliske drenge der råbte, at de håbede min familie ville dø og at somaliske pirater ville dræbe alle danskere. I de 13 år jeg har været i forsvaret syntes jeg at man skal være mere bevidst på hvor man færdes i uniform i dag end førhen desværre.

 

Jeg har været fastansat i FSV og havde en periode hvor jeg skulle med 3a igennem Nørrebro. De 5-10 minutter jeg ventede på bussen ved Rantzausgade oplevede jeg (hver gang stort set og nogle gange op til 3 forskellige episoder) unge komme kørende i bil og råbe “død over danske soldater”. De viste fingeren, lavede pistol med hånden og trak fingeren hen over halsen. Jeg er også blevet spyttet efter da jeg passerede en ung herre på vej hen til det føromtalte stoppested.

 

Mange tager uniformerne af

Jeg har kollegaer det bor i Odense, som ikke tager hjem i uniform, fordi de flere gange er blevet truet og svinet til på banegården i Odense.

 

Ja, det er en meget kedelig tendens. Jeg er selv gift med en soldat, og hvor han arbejder, har man en regel om ikke at forlade arbejdspladsen i uniform. Ha skiftetøj med så du ikke skal rejse i uniform. Trist men en nødvendighed desværre.

 

Jeg er selv (kvindelig)soldat. Men skifter altid til civilt tøj inden jeg tager hjem. Ikke fordi jeg er bange, men bare almindelig fornuft. Der står heller ikke på min fb hvor eller med hvad jeg arbejder, bare at jeg er ansat i forsvaret. Skriver heller aldrig når min mand er på øvelse eller når jeg er. Helt almindelig forholds regler.

 

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

Uniformer får især udlændinge til at se rødt

Jeg bære selv uniform af søværnet og her skal man passe ekstra på da den på afstand godt kan ligne politiets uniform. Jeg er blevet antastet et par gange inde i Slagelse når jeg skulle hente kolleger – det er ret ubehageligt.

 

Jeg er selv i hjemmeværnet og er i uniform blevet antastet et par gange. Jeg er ikke utryg ved det, men bærer min uniform med stolthed. Jeg vil ikke ligge under for andres trusler og undgå at gå i uniform.

 

Efter 15 år i uniform kan jeg kun sige, at uniformen tiltrækker meget negativ opmærksomhed. Den tid hvor uniformer blev båret med stolthed og folk anså tjenestegørende som nyttige folk der arbejdede for at opretholde det gode samfund er long gone. Selv er jeg blevet kald “dansker svin” og andet åndssvagt flere gange på vej hjem fra arbejde. Mit råd: Drop uniformen af sikkerhedsmæssige årsager, indtil nogen magter at genskabe sikkerhed og tryghed i landet. Det er nok desværre et spørgsmål om tid hvornår en tilfældig dansk tjenestegørende bliver henrettet af interne fjender.

 

En tendens over hele landet

Meget tyder altså på, at soldatens oplevelse i Bauhaus langt fra er et enestående tilfælde. Beretningerne kommer fra forskellige steder i landet.

 

For at beskytte sig selv og familien undgår flere og flere af forsvarets ansatte at skilte med, at de er soldater. Ingen ønsker at ende som den 25-årige soldat Lee Rigby i London, der fik skåret halsen over af to rabiate muslimer, da han gik på gaden i uniform.

 

Læs også
Video: To arabere stak mand ned på togstation, fordi han var kristen – så hånede de ham og hans religion

De to mordere sagde, at de slog soldaten ihjel som gengæld for den britiske hærs drab på muslimer.

 

Islamisk Stat opfordrer muslimer til at gøre den slags. Denne påvirkning finder også sted i Danmark. Foreløbig er det “kun” blevet til meget ubehagelig chikane. Men det ville være naivt at tro, at det værste ikke kunne ske i forhold til danske soldater. Især efter terrorangrebet i februar.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…